Guest chipmann Odesláno Srpen 21, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2009 Tak už konečně nalepeno :lool: Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 21, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2009 Tak ty kola vypadaj pěkně ;) :o :o Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 ty audiny jsou bombový seděj na oktávce krásně ale ty RH tomu daj úplně novej rozměr a hlavně to bude mnohem originálnější oktu na kanaldeklech už jsem viděl ale na těch RH ne.e :o ;) Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Je to asi o tom že každy chceme něco extra to co ostatní ještě nemají.Tak to aspoň cítím já ;) Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Ty kola určitě ber, to co maš ted se hodi tak max k RS zavodackemu stylu ale to má každy ... dost ohrane ;) ... CULT je rulez!! ty druhe kola jsou prostě perfektní. Já sice pořád nezešel z toho co sem chtěl vždycky BBS RS, ale i tyhle jsou pěkné Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Ty kola určitě ber, to co maš ted se hodi tak max k RS zavodackemu stylu ale to má každy ... dost ohrane :( ... CULT je rulez!! ty druhe kola jsou prostě perfektní. Já sice pořád nezešel z toho co sem chtěl vždycky BBS RS, ale i tyhle jsou pěkné :) No sakra tak teď nevím spoustě lidem se nelíbí ani ty RH-čka no uvidíme :P Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 No sakra jak spoustě lidi ? na lidi se vy*er. :) rozmysli se tak jak chceš ty. Na těch Kulťáckých bych ještě udělal středovou část do zlata, to by byl respekt :P PS: samozřejmě že zlato, myslím třeba zlatej chrom :( Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 No sakra jak spoustě lidi ? na lidi se vy*er. :) rozmysli se tak jak chceš ty.Na těch Kulťáckých bych ještě udělal středovou část do zlata, to by byl respekt :P PS: samozřejmě že zlato, myslím třeba zlatej chrom :( No tak uvidíme mám ještě jedny kola v rukávu Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Tak a tady nějaké octual fotos ze včerejšího výletu (bylo to super) Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Jenom kvalita fotky neni nic mooc, ale to nevadi gdyz je OCTAVKA JAK Z POHADKY. Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 No tak uvidíme mám ještě jedny kola v rukávu a ty jak si ukazoval, tak ty se prodavaj kde ? jak se jim říká ? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 a ty jak si ukazoval, tak ty se prodavaj kde ? jak se jim říká ? Jsou to nějaké RH-čka původně byly na mercedesu jako zimní kola :) ,ale typ přesně nevím Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Jenom kvalita fotky neni nic mooc, ale to nevadi gdyz je OCTAVKA JAK Z :) POHADKY. NJn to víš je to focený mobilem :) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 No a tady nějaké čerstvé foto kámošovo octulky a mé holt ta kvalita o5 foceno tel. Ps: trošku jsem jí snížily a daly kolečka Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 hm je to krasa,.......Jo gdyz budete tady udelame lepsi foto Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 KOLEČKA FAJNOVÉ NA OBOU KOKINÁCH :) ALE NA TÉ ZELENÉ JSOU HEZČÍ :huh: Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 no díky teď nás čeká na kamarádově octě ještě klima a předělání komplet na face Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Ja by prave na cervenou nechal taj jak je, protoze je malo tuningovih Octavek pred-face ;). Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 je někde více fotek té červené? Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 PŘESNĚ TÁÁÁÁÁÁÁK ! NECHAT PŘEDFACE ! jen lišty do barvy !!! prosíííím co s klimou ? bude se dělat celá od nuly nebo z AC na climatronic ? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 je někde více fotek té červené? No není je to zatím tajný projekt Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 PŘESNĚ TÁÁÁÁÁÁÁK ! NECHAT PŘEDFACE ! jen lišty do barvy !!! prosíííím :P co s klimou ? bude se dělat celá od nuly nebo z AC na climatronic ? No také jsem mu to říkal ať to nepředělává ,ale nedá si říct no chce klasiku rs nárazník a devil eyes světla ;) a co se týká klimy bude se dávat jen AC to stačí Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 No DevilEyes nebrat, vubec ty diody nesvítí, ať se na to podívá v reále !!! Oproti Audině to nesviti vubec. Jinak ta AC to koumáte jak ? Bylo mi řečeno že to nemá cenu dodělávat, že je to strašně drahé. To bych byl vděčny kdybys nazdílel nějaké info, už jsem pomalu uvažoval že ji prodam kvuli tomu že je v ní jak v troubě. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 No DevilEyes nebrat, vubec ty diody nesvítí, ať se na to podívá v reále !!! Oproti Audině to nesviti vubec. Jinak ta AC to koumáte jak ? Bylo mi řečeno že to nemá cenu dodělávat, že je to strašně drahé. To bych byl vděčny kdybys nazdílel nějaké info, už jsem pomalu uvažoval že ji prodam kvuli tomu že je v ní jak v troubě. No taky mu ty světla vymlouvám ,ale nedá si říct chlap jeden :( no klima se dá sehnat docela levně tak jsem zvědavej musí se holt rozebrat půl auta no Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 No a tady je nějaké video mojí octulky a kamarádovo www.youtube.com/watch?v=LFEtsm8BGys Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 (upraveno) :D :D já to ku*va neeeeebůůůdu dělaaaat!!! neeeeebůůůůůůduuuuuuuuuu ! :( pěkné ! Upraveno Září 6, 2009 uživatelem pointfrost Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 :pivo: já to ku*va neeeeebůůůdu dělaaaat!!! neeeeebůůůůůůduuuuuuuuuu ! pěkné ! :o JJ dík on už jinej nebude Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky