Přejít na obsah

moje octava

Doporučené příspěvky

díky,já bych to nedělal,ale tady u nás jsem ten černej rámeček ještě na žádný neviděl a myslím že k tý bílý to sedí líp jak chromovej i když ten taky není špatnej.ale já to hlavně dělal kvůli tomu že chci udělat celý auto v černo-bílý kombinaci :palec:

Tak s tou kombinacii plne souhlasim. A co zaklad - kola?

Tu mam takhle i ja ;) ale az nasadiim zase kuzi pres kapotu, tak uz by to bylo moc cerny.

Odkaz ke komentáři
Tak s tou kombinacii plne souhlasim. A co zaklad - kola?

Tu mam takhle i ja ;) ale az nasadiim zase kuzi pres kapotu, tak uz by to bylo moc cerny.

no na ty jsem rozhodně nezapoměl,ale ted koukám po 18´´tak se mi je zatím nechtělo dávat lakovat,ale zatím jsem ty svoje neprodal tak je dám asi nalakovat,a samo že na černo :palec:

Odkaz ke komentáři
Hoď jsme lepší foto toho světla. Nebo mě prozraď kde jsi je sehnal. Díky... ;-) A ta maska špica... Mám trochu takový tušení, že naše auta se budou ubírat malonko podobným stylem... ;-)

hodím sem lepší foto hned jak bude čas a o víkendu už jak budou na autě.jinak jsem je koupil tady od jednoho člena,ale to měl akorát jedny co měnil za origo světla ze svýho auta co koupil.jinak tam jsou čočky údajně z porsche.pak ti nafotím detailnějc jak je to všechno udělaný.a to že se ubíraj naše auta podobný stylem mi zase tak nějak nevadí,protže každej má raději něco jinačího takže ty třeba nebudeš mít to WRC křídlo co mám já a já zase nebudu mít něco co máš ty :palec: jinak dík za chválu,jsem rád že se líbí

Odkaz ke komentáři
hodím sem lepší foto hned jak bude čas a o víkendu už jak budou na autě.jinak jsem je koupil tady od jednoho člena,ale to měl akorát jedny co měnil za origo světla ze svýho auta co koupil.jinak tam jsou čočky údajně z porsche.pak ti nafotím detailnějc jak je to všechno udělaný.a to že se ubíraj naše auta podobný stylem mi zase tak nějak nevadí,protže každej má raději něco jinačího takže ty třeba nebudeš mít to WRC křídlo co mám já a já zase nebudu mít něco co máš ty :palec: jinak dík za chválu,jsem rád že se líbí

No jeden človíček tady má právě taky světla předělaný na bixenon a mám v plánu hnedka jak bude nějaká koruna, že bych je koupil. Tak jsem se lekl, jestli jsi mě je nevykoupil ;) Jinak WRC křídlo asi ne... Do WRC bude udělanej mazel, takže jestli křídlo na oktu tak RS...A nemám bílou. Jinak maska, kola,okna, sloupky, všechno bude černý... :-D

Odkaz ke komentáři
No jeden človíček tady má právě taky světla předělaný na bixenon a mám v plánu hnedka jak bude nějaká koruna, že bych je koupil. Tak jsem se lekl, jestli jsi mě je nevykoupil ;) Jinak WRC křídlo asi ne... Do WRC bude udělanej mazel, takže jestli křídlo na oktu tak RS...A nemám bílou. Jinak maska, kola,okna, sloupky, všechno bude černý... :-D

no já zase nebudu mít černý sloupky ;) jinak taky všechno černý,včetně střechy a vršku křídla.a co máš za toho mazla?taky octavku?

Odkaz ke komentáři
no já zase nebudu mít černý sloupky ;) jinak taky všechno černý,včetně střechy a vršku křídla.a co máš za toho mazla?taky octavku?

nn... mazel vypadá nějak takhle... Jen bohužel už mělo být auto dávno hotový a událo se pár věcí a došli peníze. Teď doufám, že po létě bude zase mnohem lépe a už se konečně dodělá. Teda pokud mě nepřeskočí a nezačne se to vyvíjet ještě trochu jiným směrem... ;)

post-60-1265869333_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři
nn... mazel vypadá nějak takhle... Jen bohužel už mělo být auto dávno hotový a událo se pár věcí a došli peníze. Teď doufám, že po létě bude zase mnohem lépe a už se konečně dodělá. Teda pokud mě nepřeskočí a nezačne se to vyvíjet ještě trochu jiným směrem... ;)

no to taky nevypadá zle ;) taky mám v garáži skovaný ještě jedno,takovou menší výkendovku a je na tom docela podobně :lol:

Odkaz ke komentáři
No taky jsem to málo peněz začal sypat do okťule a na mazlíka nějak nezbejvá... jinak Astra je f kabriu je pěkný auto ;-)

jo to je pěkný,a ted bude ještě hezčí,už je komplet vyvařenej a ted na něj chci dát červenou perlet co se dáva na novýho superba a k tomu béžovo černej interier a ještě nějaký drobnosti

Odkaz ke komentáři
Nevim proc, ale to auto me spomina nak na Ford Sierra :lool:

jo to je pěkný,a ted bude ještě hezčí,už je komplet vyvařenej a ted na něj chci dát červenou perlet co se dáva na novýho superba a k tomu béžovo černej interier a ještě nějaký drobnosti

Tak to jsem zvědavej na výsledek... ;-) Zní to super.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...