jackie Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 tak jako jel bych ale to ted záleží na penězích,ted jsem momentálně docela švorcovej tak uvidím jak to bude,ale když by to nějak šlo udělat tak bych asi jel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 tak jako jel bych ale to ted záleží na penězích,ted jsem momentálně docela švorcovej tak uvidím jak to bude,ale když by to nějak šlo udělat tak bych asi jel :) bylo by to za dobry prachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 asi nevíš jaká by byla přibližně cenovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 asi nevíš jaká by byla přibližně cenovka? sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 ale vzdyt fun prijede na jih Cech, ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Kola paráda :) , asi se budu muset jet mrknout na živo :). Jinak taky přemýšlím o čipu (možná i trasky), tak pokud by byla nějaká množstevní slevička tak bych se přidal k vám a jel k tdifun. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Houmik: Problem je ža Jarda má AGR a tam se musí vyndavat jednotka či co... nějak to s Funem řešil... Jinak ty kola jsou naprosto "srací!!!" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 Kola paráda :) , asi se budu muset jet mrknout na živo :(. Jinak taky přemýšlím o čipu (možná i trasky), tak pokud by byla nějaká množstevní slevička tak bych se přidal k vám a jel k tdifun. jasně,musíme dát někdy srázek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 jackie: pošli mi prosím tu cenovku do SZ jestli už ji víš. Přemýšlel jsem i o dieselpower ale ono to je celkem jedno, oboje je pro mě stejne daleko. Teď to na srazek ještě nevidím, nemám přezuto (jezdím přes ty pos.... značky zimní výbava) ale pak by to určitě šlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 jasně,musíme dát někdy srázek :( za 14 dní jedu na víkend do Doudleb nad Orlicí :) přijel bych se na chvilku podívat a pokecat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 za 14 dní jedu na víkend do Doudleb nad Orlicí :) přijel bych se na chvilku podívat a pokecat :) jasně budu jedině rád,se nějak domluvíme a čas si určitě udělám :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 jasně budu jedině rád,se nějak domluvíme a čas si určitě udělám :( tak změna zapomněl jsem ze je tuning sraz v Dlouhé Lhotě a tam určitě pojedu :) Tak do Doudleb tak za 3 tydny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 tak změna zapomněl jsem ze je tuning sraz v Dlouhé Lhotě a tam určitě pojedu :) Tak do Doudleb tak za 3 tydny :) kenny to je úplně jedno já si čas udělám to není problém a do doudleb můžu dorazit kdykoliv.mám tam příbuzný tak to je to nejmenší.prostě až budeš mít cestu tak dej vědět a dáme srázek :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 kenny to je úplně jedno já si čas udělám to není problém a do doudleb můžu dorazit kdykoliv.mám tam příbuzný tak to je to nejmenší.prostě až budeš mít cestu tak dej vědět a dáme srázek :) jo určitě se ozvu :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 tak fajn,budu s tím počítat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 tak jsem dneska přehodil interier za černej a hne je to zase o něco lepší :) jen je potřeba doladit ještě nějaký drobnosti a pak přihodím foto.a ještě jsem dneska mluvil s kámošem co by mi měl dělat polep střechy.tak když to dobře dopadne tak střecha bude v zlato černý kombinaci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 tak jsem dneska přehodil interier za černej a hne je to zase o něco lepší :) jen je potřeba doladit ještě nějaký drobnosti a pak přihodím foto.a ještě jsem dneska mluvil s kámošem co by mi měl dělat polep střechy.tak když to dobře dopadne tak střecha bude v zlato černý kombinaci ;) na tu střechu sem zvědavej bude to vypadat určo good :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 1, 2010 Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 a v jakym pomeru bude ta zlata s cernou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2010 taky si myslím,na krajích by mělo být asi tak 5cm zlatý folie a zbytek černá :) +teda křídlo ve stejný kombinaci a ještě sjem si vymyslel na přední okno stínítku s folie na okna,samozřejmě nejtmavší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 tak zase nějaký novinky,když by měl někdo zájem tak s největší pravděpodobností bude OCTAVKA NA PRODEJ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 tak zase nějaký novinky,když by měl někdo zájem tak s největší pravděpodobností bude OCTAVKA NA PRODEJ co? ty ji prodas jo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Heeej to je podvod, ještě jsem ji neviděl naživo a ty ji prodáš :D . Důvod prodeje? Bude jina octava, nebo přesedláš na něco jinýho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 ještě to není jistý,ale inzerát jsem dal,když se prodá tak budu rád a když se neprodá tak ještě radši,ale chtěl bych zkusít něco jinýho,ale zůstal bych u koncernu a nejspíš by to byl golf. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Heeej to je podvod, ještě jsem ji neviděl naživo a ty ji prodáš . Důvod prodeje? Bude jina octava, nebo přesedláš na něco jinýho? neměl by si zítra odpoledne chvilku čas?jedu do nováče tak že bychom mohly udělat takovej menší srázek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 no ty woe ještě si jí nedodělal a už ji vyhazuješ z baráku? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 nevyhazuju,nepočítám s tím že by se prodala,ale na zkoušku jsem ji hodil na net.jinak všechny plánovaný úpravy budou pokračovat dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 golfa nekupuj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Hces prodat auto!? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 no já si myslím že za cenu 145 000 se neprodá když je to takovej starej pelech a na víc mi ji je tak nějak líto když se podívám na to jak ted vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 no já si myslím že za cenu 145 000 se neprodá když je to takovej starej pelech a na víc mi ji je tak nějak líto když se podívám na to jak ted vypadá Chlape to je jednoduchý. Tak ji neprodávej... Stejně nevím jestli měnit to za Golfa je zrovna dobrej nápad... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.