jackie Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 ahoj,přidám taky pár obrázků mojí octavi,zatím je to ještě takový nic moc,ale čase se to snad změní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Pekna OCT. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 pěkný kola,jinak bílá je pěkná ,když je lak v dobrý kondici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Pěkná. Trochu doladíš a super bílá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 díky za komentáře,snažím se by to k něčemu vypadalo,ale ted se spíš věnuju interieru.po výměně pedálů tam tenhle týden přibyl i sportovní volant a doufám že bude co nejdřív řadička a mnabžeta ruční brzdy z RSa.a přemýšlím že by přibyl i nějakej ten plast v barvě auta,co vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Jj bílá je pěkná a pokud to doladíš tak bude super . A pokud se jedná o ten climatronik tak to je ,jiné topení,ovladač climatroniku ,čidlo slunečního svitu,kabeláž.A pokud to je mod.rok 99 tak ještě řidící jednotka dochlazování (14 pinová )a čídlo taku kimatizace. :D A hlavně chuť se do toho pustit. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Biela je dobrá ! Facelift robiť nebudeš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Jj bílá je pěkná a pokud to doladíš tak bude super ;) . A pokud se jedná o ten climatronik tak to je ,jiné topení,ovladač climatroniku ,čidlo slunečního svitu,kabeláž.A pokud to je mod.rok 99 tak ještě řidící jednotka dochlazování (14 pinová )a čídlo taku kimatizace. :( A hlavně chuť se do toho pustit. :D jasně,snažím se na tom pořád něco dělat,ale ne vždycky se to daří tak jak bych chtěl.a dík za radu s tím climatronicem,ale myslím že se spokojím s manuální klimou hlavně že vůbec nějakou klimu mám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 Biela je dobrá ! Facelift robiť nebudeš? no když to půjde tak jak si představuju tak facelift bude a to komplet na RS+ještě světla s denním svícením,ty se mi docela líběj a myslím si še i černý folie na okna nebudou k zahození 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 tady přidám ještě pár foteček s novýma věcka a taky co jsem si dneska trošku hrál v interieru,ale ještě to není hotový,je to jen na zkoušku jak to bude vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Zdar chlape pěkná opravdu jetě předělat na face a je to super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 Zdar chlape pěkná opravdu jetě předělat na face a je to super :) už se na tom pracuje,dneska jsem začal shánět díly,tak snad z toho za chvilku bude ta naftová RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 přdám nějaký další aktuální foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Zdar, vypadá to pěkně. Mám to stejně, jenom do červena. Na ty zasraný sedáky nekoukej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Dal bych RS křídlo, rs zadní koncovku, přední nárazník a hodil na to v reklamce dělané polepy edice.. bílá je bílá... Jinak Ty vnitřní plasty mi moc v barvě nevoní..Jinak super!!3ramen volant máš, což je to nejhezčí z RSa..pak už jen budíky a tapce bych hodil jen do černa, RSové se moc špiní.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Zdar, vypadá to pěkně. Mám to stejně, jenom do červena. Na ty zasraný sedáky nekoukej čus,jasný,já je mám taky zasraný,ale není to tolik vidět :P jinak s tou červenou to vypadá taky dobře ;) a jaký máš ještě úpravy nebo co ještě plánuješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Dal bych RS křídlo, rs zadní koncovku, přední nárazník a hodil na to v reklamce dělané polepy edice.. bílá je bílá... Jinak Ty vnitřní plasty mi moc v barvě nevoní..Jinak super!!3ramen volant máš, což je to nejhezčí z RSa..pak už jen budíky a tapce bych hodil jen do černa, RSové se moc špiní.. čau,tak to křídlo už mám,ale je to WRC a ne RS jak jsem původně chtěl.kámoš má doma věci z WRC tak jsem se rozhodl pro změnu stylu a jdu do WRC a to včetně blatníků(přední už mám skoro doma),nárazníků a dveří.a ještě chci trošku upravyt motor takže dojde i na výfuk a tím pádem i na RS koncovku.jinak máš taky pěkný auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2009 tak tady je to křídlo,jen je třeba ho ještě trošku opravyt a nalakovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 To budes letet................... Jo bud aspon prvni gdo neha pred face lift narazniki...tak to vypada cool 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 to není org. wrc viď... ale pozor, jak říká Džástr (Jaster), teď už ti ve 200km/h nebude na dálnici ustřelovat prdel v zatáčkách... ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 snb: LOL jinak dobry, nevim proč ale ty předface světla u te bile se mi vubec nelibi ;) nebo je máš špinavší než já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 máš to pěkný přemlouvám kamaráda aby zkusil nechat octu před face bude dávat křídlo origo WRC a přijde mi že jí to sluší víc tak uvidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2009 to není org. wrc viď... ale pozor, jak říká Džástr (Jaster), teď už ti ve 200km/h nebude na dálnici ustřelovat prdel v zatáčkách... :P :) ;) mělo by být origo z první evoluce WRC.to jo,na takovou rychlost se určitě hodí a na dálnici v zatáčkách určitě prdel utřelovat nebude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2009 snb: LOL jinak dobry, nevim proč ale ty předface světla u te bile se mi vubec nelibi ;) nebo je máš špinavší než já jo tak špinavý je mám dost a stejně až budu dávat ten nárazník tak bud dám čirý nebo dám fece světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2009 máš to pěkný přemlouvám kamaráda aby zkusil nechat octu před face bude dávat křídlo origo WRC a přijde mi že jí to sluší víc tak uvidím díky,jsem rád že se líbí,mě právě taky kamarád přemlouval at nechám předek původní.ale já si myslím že k WRC stylu se spíš hodí fece,ale uvidím až se to bude celý skládat jak to bude vypadat a světla se daj předělat vždycky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2009 To budes letet................... Jo bud aspon prvni gdo neha pred face lift narazniki...tak to vypada cool no já před fece nárazníky nechávat nebudu,jen musím počkat až mi kámoš zjistí cenu WRC nárazníků a zadních blatníků a bude se dávat celý bodykit na WRC včetně snížení podvozku a když zbudou peníze tak silentbloky powerflex 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Prosím tě jestli opavdu budeš řezat do zadních podběhů a dávat tam WRC kit tak už tam dej new face světla a ne čirý. Buď bych udělal auto ve stylingu..chromové kola, čiré světla apod. nebo v rally stylu.. tj. wrc look se vším všudy..Ne kočkopsa:) To křídlo vypadá jako orig. ale nelíbí se mi je takové moc hranaté.. Powerflexy bych si rozmyslel nechal bych si silentbloky dělat na zakázku, nebo dal s TT mě už se powerfelxy u ramenou rozlejzaj.. Jinak koncovku bych nedával, jen holou nerezovou trubku To by byla nálož. edit: udělat WRC předface by byla masérka!!! kultovní WRC byli právě předface.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Prosím tě jestli opavdu budeš řezat do zadních podběhů a dávat tam WRC kit tak už tam dej new face světla a ne čirý. Buď bych udělal auto ve stylingu..chromové kola, čiré světla apod. nebo v rally stylu.. tj. wrc look se vším všudy..Ne kočkopsa:) To křídlo vypadá jako orig. ale nelíbí se mi je takové moc hranaté.. Powerflexy bych si rozmyslel nechal bych si silentbloky dělat na zakázku, nebo dal s TT mě už se powerfelxy u ramenou rozlejzaj.. Jinak koncovku bych nedával, jen holou nerezovou trubku To by byla nálož. edit: udělat WRC předface by byla masérka!!! kultovní WRC byli právě předface.. jj s tím předface WRC máš pravdu,ty vypadaly hodně dobře,jen nevím jestli bych se hnal za dobrý peníze stejněný nárazníky jako na tom měly.ted už mám sehnaný i originál WRC zrcátka tak to spší vypadá na přestavbu na EVO 3 než na evo 1 i dyž by se mi 1 líbila víc.a s tou trubkou máš pravdu,ta tam půjde chci to mít prostě co nejdokonalejší a když to dobře půjde tak budu mít i přímo WRC kapotu(postupem přestavby budu přidávat postuoně foto) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Jackie: Opravdu budeš řezat do zadního podběhu? To bude masakr. Jak budeš řešit přechod plech lamino? Lepením ti to moc dlouho nevydrží..Mě se vždycky líbylo nepotlačené pravidelné nýtování (SNB mě sežere). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.