Přejít na obsah

tholis

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

Informace

  • Zájmy
    Strojařina, Atuaomobilismus

tholis's Achievements

0

Popularita

  1. Pořád k prodeji, možná dohoda, odvoz za cenu nafty...
  2. Prodám úplně nové disky z Fabie 2. Nikdy nejeté, bez sebemenšího škrábance, původní lak. Původní cena 16tisíc kč. Z logiky věci nekopnuté, neházivé. Prodávám protože jsem dostal nabídku na jiný typ disků. Pasují na VW golf, fabii I a II, bora, leon, cordoba, ibiza, octavia I apod. Má cena 9000Kč a jsem ochoten smlouvat (záleží na rychlosti jednání apod.) Jsem ochoten za mírný poplatek disky dovézt. Preferuji telefonický kontakt: mail: tom.marik@seznam.cz mobil: 725 521 586 Foto zde (možné nafotit další):
  3. Hele o silentblokách na tlumičích jsem nikdy neslyšel. Nemyslel si dorazy?, protože to by dávalo v kombinaci s ložisky (horní uložení) smysl. Když je měnily to si nevšimli že tlumič teče? Seš si jistej tím že sou v tom servisu kompetentní, dle mého moc ne. Bouchání dle mého způsobují tyčky stabilizátoru, buď jsou kaput, nebo dlouhé kuli podvozku tak mlátí stabík. Ta tyč řízení se mi moc nezdá. Každopádně pokud je v prdeli tlumič, vždy je lepší vyměnit i horní uložení (aspoň já to tak dělám) takže zbytečné to není.
  4. Narozdíl od tebe já jsem tu octávku nikdy nenabořil :P Nedobrzdil to za mnou pán s passatem. Tak tu nešiř dezinformace. Jinak gratuluji k budíkům. Jen je mi divné že fungl nové budíky mají jiné ručičky, ale pokud vše funguje jak má tak gratuluji
  5. Hehe difusor se válel 2roky v prachu a bordelu u mě v garáži a nakonec se dostal zase tam odkud semho sundal Ta stříbrná plocha by se měla rozrušit červenou linkou a www skodovky.. Za mě difusor ne-e. Nikdy jsem nebyl příznivcem imitace carbonu na autech. Takže bych to odevšad sundal, bohužel je s tím dost problém..
  6. U mě tedy rozdíl mezi Naturalem a Carrerou 100 poznám. Je to hlavně o pružnosti, auto se dá rychleji vytáčet. Je to můj subjektivní pocit..Nevím jestli si to nenamlouvám, tak či tak po natankování 3nádrží 95tky to jelo o poznání hůř..
  7. Co se týká spotřeby: Zaměřil bych se na svíčky (levná výměna), pak omrknul výfuk a hlavní věc!!= Nechal bych si vyjet seznam chyb na Vagu. Může to být třeba špatná lambda za katem..Auto může mát nějaký výkonostní chip..Stálo by za to vyčistit i klapku..
  8. Je to čidlo, taky to může být tím že seš na nakloněné rovině a čidlo si myslí že máš míň. Určitě bych to dolil a očistil čidla.
  9. tholis

    Ústecký kraj

    Ahoj kluci už jsem se s několika z vás viděl a rád bych vám nabídl práci jednoho svého kamaráda přez elektro. Má originální vypichováky, kabeláž, svorky, šváby apod. Pracuje kvalitně, žádnej bastl vše jak se má. Bydlí v Teplicích a já za něj ručím. Dělá od starších aut až po nové, má i slušné reference. Teď nabízí instalaci Tempomatů do Škoda Octavia, Fabia VW, Alhambra, New Betle, Passat, G IV a mraky dalších. Na AUDI A3, A6, TT.. Spolehlivost, záruka a nízká cena je samozřejmostí. Info prosím přeze mne nebo na tel. čísle: 722 063 476 a dejte vědět že máte echo ode mne :)
  10. Mohl by mi někdo v rychlosti vypsat počet a typ žárovek? Budu měnit xenonové výbojky tak to chci vyměnit všechno a nevím jaké tam patří;) :lool: Pak to klidně smažme.
  11. Přitom interiér OII je příšernej :lool: Všude samé přihrádky, záhyby, je to všude členité, nenavazující..fuj fuj :)
  12. Takže furt v tom mám zmatek :) Komfortka 3G je fajn, vystřelovák taky, ale nemusím ho mít. Mám RS 2002, ale nemám vystřelovák, ale kulatý klíč. Jediné po čem časem toužím jsou origo parkováky, maxidot a tempomat. Co to všechno bude obnášet? Budou se měnit budíky? nebo stačí je nějak doplnit maxidotem? Bude se měnit komfortka i se zámkama a ŘJ, nebo stačí nějaký převadeč spojitosti pro maxidot?
  13. Mám to samé, ale bez škubání.. Po pročtení všeho možného by to u originálního blow měla být protržená membrána, u mě je to tím že v blow od forge membránku nemám, ale mám tam pístek..
  14. Já používám 10W60 Castrol edge.
×
×
  • Vytvořit...