Přejít na obsah

(UNI) HF original Škoda, VW Premium GSM III (rSAP) RCD 510, RNS 510

Tofik

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Jo prodano..zamotano do izolačky a s uřezanými pacičkami, když jsme se chtěl ohradit a slušně požádal o slevu za v inzerátu nepopsaný stav, byl jsem sice slušně, ale poslán do prdele, že jednotka funguje a nepřímo řečeno ať si ji do auta dám jak chci...

Bohužel toto není aukro, kde bych prasknul negativ, tahle si mohu aspoň vylít vztek...

Odkaz ke komentáři

Tak snad abych se k dané věci taky vyjádřil! Uživatel "KUBAX" ode mne zakoupil jednotku podle popisu v inzerátu, kde bylo jasně napsáno o jaký typ jednotky se jedná a co umí! KUBAX mě kontaktoval po SZ a pouze se zeptal, zda je jednotka funkční. O stavu nepadla jediná otázka! Až sám, aniž on by chtěl, jsem upřesnit po SZ stav jednotky a to, že je omotoná nějakou izolační páskou a že je již vyndaná z vozidla! Sám se v dané problematice nevyznám, takže zda má mít jednotka nějaké packy nebo ne, netuším. Mechanik v servisu mi ji vyndal a řekl , že ji mohu prodat, že je plně funkční. Toť vše. A pokud Kubax má pocit že někoho musí neoprávněně umisťovat na Blacklist a ostatní mu to ještě schvalují, tak prosím, je mi to úplně jedno!!!!!!!!!!! Pouze z toho vidím chování malého děcka, kterému někdo šlápl do jeho bábovičky!

PS: ještě jsem mohu umístit vulgarismy, které KUBAX píše do SZ, tak snad aby jsi ostatní udělali obrázek!

Odkaz ke komentáři

Víte co já konverzaci snad raději zveřejním sám:

Já po rozbalení jednotky:

Zdravím,

tak jednotka dorazila, ale po rozbaleni jsme ponekud rozcarovan, to ze oblepena penou problem neni ale to ze ji nejake jelito kvuli instalaci nevim kam zbavilo vsech pacicek ji pro me dela prakticky nepouzitelnou, nehodlam ji hodit v penovce nekam do palubky ale pouzit do originalniho drzaku a tam je absence vsech uchytnych bodu docela problem.

Dle mého názoru neodpovída cena stavu, to jsme si mohl za 3,5tKč koupit kompletní sadu na Aukru tahle mám doprasenou jednotku a další práci tím jak ji autě upevním, abych nebyl stejné prase jako ten co ji instaloval předemnou..

Tofik:

tak to se omlouvam, takhle mi to vyndali a pouze jsem odlepil kousek te penovky kvuli typu, jestli to ma mit nejake uchyty nebo ne netusim.

Já:

No tahle už žádné uchyty nemá, někdo si chtěl ulehčit práci a prasácky je uřezal...

zpět k problému,abych tu jednotku mohl použít je třeba vyměnit znehodnocený kryt, dohodneme se na adekvátní slevě a vyřešíme tak vše ke spokojenosti obou stran?

Tofik:

Tak takhle obchod urcite nefunguje. Kdyby jednotka nefungovala, tak nereknu ani slovo, ale jestli ma, nebo nema nejake drzaky, urcite nema vliv na jeji funkcnost. Ja ji mel v aute take bez drzaku a nevadilo mi to. Takze sorry, ale beru to jako vyrizenou vec.

Já:

To teda skutečně nefunguje, pokud není popsána vada, beru stav to jako bezvadný...tehle má vizuálně k bezvadnému daleko instalce továrním způsobem nemožná, takže v podstatě podvod na zákazníka, bohužel zde nemám žádnou možnost obrany a mohu jen čekat jaký prodávající bude

Takže na závěr Ti děkuji, připravil jsi mě o čas i peníze a jsem řádně nasrán...

No nějak tam ty sprosťárny nevidím...Tede jedna tam byl ale myslím že se k prodejci nedostala, neboť jsem to napsal ve vzteku a odeslal, následně po chvilce vychladl a upravil jedná se o poslední řádek v poseldním odstavci místo "jaký prodávající bude" tam puvodně bylo "jak velká svině prodávající bude"

Odkaz ke komentáři

Abych needitoval jednou editovaný příspěvěk...

Jsme v zásadě klidný a nekonfliktní člověk, nechtěl jsem to řešit žádným blacklistem, pouze jsem prodávajícího slušně požádal o slevu, s tím že se dohodnem na částce přijatelné pro oba...Tak se bohužel nestalo..

Na závěr ať si Tofik mé peníze užije....a já mu jen přeji ať jednou někdo vezme na hůl jeho, tak jako on ,ať už úmyslně nebo neúmyslně - do hlavy mu nevidím, vzal na hůl mě...

Odkaz ke komentáři

a jaké z toho plyne ponaučení? vždy chtít fotky všeho.....např. má poslední zkušenost - mám důlek od lokte v tapeci, našel jsem zde inzerát na tapece a v popisu top stav, tak já že chci foto a píšu důvod proč je chci no a když poslal fotky, tak mu píšu že je v nich taky důlek a on že to prý skoro ani není vidět, že je malý....

Odkaz ke komentáři

Já už to řešit nebudu, prodavajici nějak ty sprostárny ke zveřejnění nenašel a jednotku se rolbařovi přidělat podařilo, sice trochu nestadartním způsobem, ale je schovaná pod sedačkou...

Vlastně nevím co tu prodávající chtěl vyřešit, peníze už mu nikdo nevezme...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...