Petr Fido Odesláno Září 28, 2011 Sdílet Odesláno Září 28, 2011 Mám problém s tempomatem. Nechávám ho stabilně zapnutý (aktivní) ale občas se mi stane že nejde za jízdy spustit. Pak stačí třeba zastavit na odpočívadle na cigárko,pak sednout do auta a jet dál a začne zase normálně fungovat. Je to občasná závada, proto se to dá asi těžko najít. Nevím....poradíte ? Díky Fido 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 28, 2011 Sdílet Odesláno Září 28, 2011 Chce to pichnúť na diagnostiku, ale skôr by som povedal, že je vadná páčka. Už sa tu o tom niekde písalo, stáva sa to relatívne často. Treba páčku rozobrať a prečistiť kontakty, alebo vymeniť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 28, 2011 Sdílet Odesláno Září 28, 2011 (upraveno) To znám, začalo mi to úplně stejně a postupně se to zhoršovalo, až přestal fungovat téměř pořád tak sem se tu na správným místě zeptal a dostal sem správnou odpověď, >>Odsud<< si to přečti ;) Edit: Byl jsem předběhnut, jj překročil sem FUP tak mi to operátor do půlnoci brzdí Upraveno Září 28, 2011 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr Fido Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 Prima......díky za radu, zkusím to. Jen tak nějak nevím, jak rozlousknout tu páčku. :o Nerad bych tam polámal nějaký ty jejich podělaný spony. Edit... necituj prispevek co je nad tebou...p2p 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 To sem taky nevěděl páč se o tom Cosby nezmínil, usoudil sem teda že to nebude nic složitýho a nebylo :) Ze zadu sem jí rozlouskl nehtem a pak už by člověk musel bejt hodně levej aby sám nepoznal co a jak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr Fido Odesláno Září 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Tak paráda.... Moc díky kámo, hned zítra se do toho pustím. Už mě to nebaví jak to tempíčko pořád stávkuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr Fido Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Tak kámo, rozebral jsem to....měl si pravdu - byla to hračka. Přečistil jsem to prostříkal Kontoxem i když mi připadalo že tam nic moc k čištění nebylo. Všechno jako nový. Ale budiž. Nahrnul jsem to tam zpátky, a zatím to funguje. Tak uvidíme co přinesou dny příští. :) Každopádně díky, konečně taky nějakej server kterej je k užitku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 jj mě už tady pomohli hodněkrát, sou tu halt opravdu odborníci, jen škoda že tak z ruky. Za tohle patří dík Cosbymu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.