davidrs Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Zdravim, zajímalo by mě jestli pasujou sedačky z Fabie RS do OI kombi? Případně co by se muselo upravit? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Zdravim, zajímalo by mě jestli pasujou sedačky z Fabie RS do OI kombi? Případně co by se muselo upravit? Díky Taky by mě to zajímalo, někde se to tu řešilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Nejde to. :) Pasuji vam sedacky z OII do OI, taky ne. Ale z OII pasuji do FI, takze co z toho vyplyva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Zdravim, zajímalo by mě jestli pasujou sedačky z Fabie RS do OI kombi? Případně co by se muselo upravit? Díky musí se navařit OI sedák na FI lyžiny ... prodával sem sport sedáky z FI a borec is to takhle předělal do OI, pakuž se ke mě jen dostalo info že to takhle navařil a funguje jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.