drake Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 zdravím poradím pls někdo jak u octavie I vytahnou levou mřížku ventilace (u řidiče) díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Páčidlem zde se podívej na princip uchycení: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/trippling-originalni-dil-vw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinSt Odesláno Červen 5, 2018 Sdílet Odesláno Červen 5, 2018 Ahoj, jen doplnim. Nedavno jsem je taky menil a celkem mi dost pomohlo kdyz jsem se podival na ty "nove". Prikladam fotky ve slusnejsim rozliseni. Tak snad to nekomu pomuze. Jinak jak se tady pise, dostat ven sroubovakem, nebo pacidlem :D Jde to fakt blbe (kdyz clovek nevi co od toho cekat), ale jedine na cem to drzi jsou ty kovove bazmeky. Tzn musi se to dostat o centimetr az dva ven a mas vyhrano. Ja to vytahoval pomoci 2 sroubovaku. Jeden kterym jsem to jakoby posoupaval a druhy mi to drzel aby to nezajelo zpatky. Nasledna instalaci noveho vydechu zvladne opravdu kazdy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
robsty Odesláno Březen 9, 2024 Sdílet Odesláno Březen 9, 2024 Kámoši měli KO tak se vymýšlely upgrady tuzingove místo origo 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.