kubiik Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 no ja jsem taky kdysi koupil neorigo bocni blinkry a staly zahouby. casem se to rozlepilo. radsi si trochu priplat a kup origo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Yoda Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Nemám problém koupit origo jen nevím kde :( už sem koukal na jedný strance ale tam to stojí 250kč na slovensko co bylo víc jak jedna ta smerovka ...potreboval bych najít neco na slovensku ale zatím bez uspechu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 nevies kolko u nich vychadza postovne? dlho rozmyslam nad ciernymi, mozno by som zobral aj tieto, lebo origo smerovky vychadzaju cca 6€, neviem ci kus alebo par. ked chces origo, tak si zbehni do najblizsej skodovky a nadiktuj cislo 6K0949127 a budu vediet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Yoda Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Dakujem moc origo v škodovke predavaju za kolko? ináč mám teraz super ponuku na interier ... všetky čierne diely za 5 euro /kus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Yoda Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 čiže pridavam fotku s tohto vykendu kde sou oba dva spolu octavka conevidet dostane nový plasty černýýý :) a taky sem dostal ponuku az complet RS interier crom volantu za 500 euro ale to se mi zdá strašne moc ... První: fotka teh mích dvou srdcovek Druhá: to co chci koupit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Do toho auta nacpeš víc než kdybys koupil RSko :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Yoda Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 jo to mne taky tak napadlo nejvíc mne sere to že v zadu jsou v detských ješte pomerne malý deti tak jak tam budou ty nový sedačky tak mám strach o tu kuži ... vydel sem pár aut kde si dal majitel dodelat plastový krity ze zadu na sedadla prave kvuli tomuto já to asi poreším zatim kartonem :( ale tak to dokud já všechno sehnam co chci tak to už budou ty deti i veliké :DDD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.