Stano Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 Vedel by mi niekto poradit? Menil som maxidot za polodot a po nakodovani imobil. vsetko funguje akurat vypisuje error a chybu defekt riad. jednotky alebo nieco take. A tiez mi neukazuje v nastaveniach comming a leaving home.Je mozne ze potrebujem inu comfortnu jednotku? A keby sa vymenila za 30 bitovu ci by bolo potrebne este nieco ine aby sa dal nakodovat cornering? Mam hmlovky svetelny senzor a nemam esp.Dakujem za odpovede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 10, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 coming a leaving home se musí nakodovat v BSG! komfortka a BSG jsou dvě rozdílné věci! a defekt ti to ukazuje proto, že někdo vyčetl pin, toho už se nezbavíš! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stano Odesláno Říjen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2011 v bsg to mam aktivovane aj mi to funguje,ale nemam to v moznostiach maxidotu. Prv to tam bolo a uz to zmizlo. A da sa nieco aspon nech nevypisuje error na displeji? A keby tam dam tu 30bitovu bsg tak by slo nakodovat ten cornerring 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stano Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2011 nikto nic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spartak53 Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Niekto zo Slovenska kto sa zaoberá kodovaním MAxidotu ? potreboval by som zistiť pin budíkou a aj nakodovať budíky do auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PK veska Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Ahoj, scháním budíky s maxidotem z modelu octavia rs tdi 2 před faceliftem,děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 bazar... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas V. Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Ahoj, Moc prosím o radu: Velmi zřídka, ale přece jen se mi už několikrát stalo, že se mi při hlášce načerpejte pavilo hláška kousne na maxidotu a zůstane tam svítit (i když zapnu navigaci, zkouším přepínání možnosti displeje atd...). Pokud načerpám palivo stále tam hláška je a maxidot zůstává s touto hláškou svítit i po uzamčení auta a maxidot vůbec nezhasne (normálně se po cca 30 nebo kolika vtečinách vypne)... Jediné co pomůže je vyndat pojistu maxidotu v motoru - pak se vynuluje čas, kilomentry tripu i hláška a vše je OK. Nesetkal jste se s tím někdo, nevíte, co by to mohlo způsobovat? Moc děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostislavh Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Ahoj.Jsem tady nováček. Koupil jsem octavia 2 (MR 07) 2.0 tdi 103 kw PD výbava elegance.Chtěl bych se zeptat : mam polodot.chtel bych maxidot na kolik vyjde přestavba? Děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Záleží na tom za kolik koupíš budíky (nový nebo jetý?) + práce. Zeptej se toho kdo ti to bude dělat. Mně to vyšlo na 5900,-kč. Nový budíky, páčka ( tu ty máš) a práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rostislavh Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Nevím tady na Ostravsku o nikom kdo by to dělal. Nevíš o někom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Přijeď a domluvíme se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.