abit Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Ahoj. Zajímalo by mně, dá-li se někde zjistit, jakou částku bych dostal od pojišťovny v případě odcizení vozidla. Před 2,5 lety jsme koupili ojetou octavii2. Cena tehdy byla 270 000,- Jelikož jsme na ni docela dlouho šetřili, sjednali jsme si na ni kromě zákonné pojistky i havarijní pojišténí (odcizení, vandalismus, živelní událost). Celkem ročně platíme kolem 10 000,-. V současné době jsme nuceni trochu více šetřit, takže začínám uvažovat, jestli to havarijko nezrušit a nenechat jen zákonné pojištění. Auto parkujeme pouze v garáži, která je součástí domu (krom občasného parkování u suparmarketů při nákupech). Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 nech si u pojistovny prepocitat pojistku na aktualni hodnotu auta a mozna se budes divit o kolik platis rocne navic. Posli mi udaje o autu (typ, motorizace, vykon, rok vyroby) a ve stredu kouknu na aktualni hodnotu Tveho auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 cena se určí trhem, tzn najdi si sautu, carsech hodnotu sám, sice tam nějaký tabulky jsou, ale všichni z poji ti řeknou že je to orientační, protože nejde udržovat aktualitu uplně ;) jinak havarijku se min nechat spočítat každé výročí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 tak tak, nech si přepočítat jak zákonou, tak havarijní. my platíme něco málo přes 6litrů a máme v havarijku odcizení,živel i vandalismus..... desítka je raketa! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 (upraveno) Tak to budu muset taky vyrazit do pojišťovny, platím 13 092,- (oprava - zlevnili mi to na 11 694,-) , řešeno dva roky zpět na 240 000,- s 5% a 5000,-. Upraveno Říjen 25, 2011 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 bude to spam, když řeknu že není problém vám to spočítat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Já budu jedině rád když něco nevrhneš, co potřebuješ vědět? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 (upraveno) tak tak, nech si přepočítat jak zákonou, tak havarijní. my platíme něco málo přes 6litrů a máme v havarijku odcizení,živel i vandalismus..... desítka je raketa! Tak jsem zjistil že to mám za docela dobrou cenu, a mám na víc jen připojištění oken. Nemáš těch cca 6 tisíc jen pololetně? Jinak bych chtěl poděkovat Jimovi, za jeho super služby! edit: Tak jsem se dozvěděl že to možné je, ale s jinými podmínkami atd., prej je moooc možností, navíc v Praze je draze. Upraveno Říjen 25, 2011 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.