pointfrost Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Zdravím, mam pár měsiců novou VALEO spojku bez setrváku. Když ji pouštim tak pořad nic nic a najednou v polovině spojky strašnej záběr a pak zas nic. A to ji pouštim ukrutně pomalu, když to udělam rychle tak to dá dost velkou ránu. Kde je chyba ? Projel sem se s kamošovou oktou ten sam motor a šlo mu to plynule celou spojku odspoda až nahoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 14, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 Tak ja jsem z toho jelen ,spojka bez strváku? Spojka se skládá z setrvák ,lamela a přítlačný kotouč a pokud jsi vyměnil jen lamelu tak bych to odhadoval na vadný přítlačák . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2009 (upraveno) lamela a přitlačak je vyměněny, setrvak zůstal origo to je špatně ? Přitlačak že by se tak rychle posral ? Nebo tam mechanik dal starej a novej si nechal Upraveno Srpen 14, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 (upraveno) dobry tak sem si to spletl tak, přítlačák zůstal origo ........ doprdele tak už fakt nevím, musim nastudovat ... něco co je jednohmota a dvouhmota Upraveno Srpen 15, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 dobry tak sem si to spletl tak, přítlačák zůstal origo :) ........ doprdele tak už fakt nevím, musim nastudovat ... něco co je jednohmota a dvouhmota Chlape,chlape když se mění spojka tak pokud možno vše jelikož jsou ty věci na sebe vzájemně sednuté pak to dělá neplechu když se mění lamela tak komlet s přítlačákem+ložisko !!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 Mechanik kterého mam na takové delikátní věci na které si netroufnu mi asi poradil špatně, hold. Tak k tomu přidám poslední část novou VALEO a bude doufám klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 Mechanik kterého mam na takové delikátní věci na které si netroufnu mi asi poradil špatně, hold. Tak k tomu přidám poslední část novou VALEO a bude doufám klid. no lepší by byl Sachs (vlastní zkušenost) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Tak je to tak jak jsem psal nahoře. Bez setrváku sada VALEO mam na autě. Akorat ten setrvak už jde citit jak je vymlacenej. Tak budu muset sehnat setrvak na dvouhmotu. Nebo mi mechanik prodá novou VALEO sadu jednohmotu se vším všudy ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 radsi si vezmi jednohmotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Srpen 20, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2009 zkontroluj silentbloky, mne se jeden urval na starem aute a taky to triskalo :) Vetsinou nejjednodussi reseni je pravdive :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 to jest možné, určitě jsou vyklepané z křivých kotoučů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.