Mumuinek Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Tak vas tu zas po nejake dobe zdravim a rad bych se zeptal zda to uz nekdo zkousel na nasem dvoulitriku?? Mix nebo samotny?? Docela me to laka, jen jak ctu tak to zkousi nizsi obsahy a o 2.0 nikde nic. Pokud se zde nikdo neprihlasi nezbyde nic jineho nez to zkusit .. ale jen Mix.. Cekam od vas nejake napady prispevky .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mumuinek Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2011 Tak, protoze koukam , ze zde nikdo nechce psat asi to zatim nikdo nezkusil tak sem prispeju tedy ja. Nedalo mi to a zkusil sem do prazdne nadrze dat mix v pomeru 31 litru Benzinu a 16 litru Ethanolu.Kdyby se nekdo divil kolik sem toho narval do nadrze zda se mi ze se nadrz zvetsuje pravidelne tankuju po hrdlo a vleze se toho tam cim dal vic .. No nic zpatky k tematu: Tak me postrehy co se spotreby tyka budu vedet az dojedu nadrz aby to bylo presnejsi.Co se vykonu tyka tak auto mi opravdu prijde o neco sviznejsi a jede lepe. Jen pri prvni jizde mi zacala trosku vic zlobit teplota vypada to , ze budu menit Termostat.. Tot asi prozatim vse. Prida se nekdo a zkusi to take?? Pokud nekdo nejake zkusenosti nekdo ma at se podeli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prazdroj Odesláno Leden 14, 2012 Sdílet Odesláno Leden 14, 2012 Nezáleží na objemu, klidně se neboj své postřehy sdělit ve vláknu v 1.6. Také nemám 1.6, ale protože nikde se to obecně bez vztahu k motoru neřeší, přispívám tam. Podle mě moc nezáleží na objemu motoru, i když ty 1.6 si s tím poradí nejspíš nejlépe. Ale obecně platí, že 1:1 zvládne každé auto. S tím termostatem bych počkal, pokud ti to blbnulo jen po natankování E85. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest h2o-cek Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Tak vas tu zas po nejake dobe zdravim a rad bych se zeptal zda to uz nekdo zkousel na nasem dvoulitriku?? Mix nebo samotny?? Docela me to laka, jen jak ctu tak to zkousi nizsi obsahy a o 2.0 nikde nic. Pokud se zde nikdo neprihlasi nezbyde nic jineho nez to zkusit .. ale jen Mix.. Cekam od vas nejake napady prispevky .. Já jsem to u svého auta zkoušel a to i v poměru 2:3 (benzun:ethanol). Auto si s tím myslím poradilo naprosto v pohodě. Jediné co tak stoupne spotřeba cca o 1 litr. A když je směs horší ako v mém případě co jsem zkoušel, tak se někdy rozsvítí kontrolka check engine. Ale ta opět zhasne, když tankui zase jen čistý benzín. Jako by počítač rozpoznal horší směs benzínu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prazdroj Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Jasně, auto rozpozná příliš chudou směs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.