wiky1008 Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Ahoj, obracím se na vás ohledně problému, jak dobře připevním 2 "krabičky" po stranách středové konzole u řadící páky. Oboustrannou lepící páskou to není ono a zrovna na tomto místě a tyto věci by to chtělo pevněji. Nechce se mi nějak tvrdě zasahovat (vrtáním apod.), proto se ptám, zda vás zkušenější něco napadne ;-) Ovladač neonů mám dnes přilepený na stejné úrovni jako roztrojku. Foto: 1. celkový pohled + roztrojka zásuvky zapalování 2. ovladač ovládání neonů v interieru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 já osobně bych to vyházel a v autě nechtěl.. když už, tak někam schovat, třeba do palubky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Podle mne hrozná pouťovina - ale jezdíš v tom Ty, takže Tvoje věc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 To bych si nedal ani do mé Š 105L v roce 98, kde jsem měl tygrované potahy , každopádně pokud to má držet tak to musíš přišroubovat, ten plast se dá vyměnit, tak to není nevratné, ale jeden stojí cca 450,- což už tak fajn není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 To vám teda pěkně děkuju ;-) No schovat by to chtělo, ty kabely, ale bez tvrdého zásahu to nepujde a navíc auto není jenom moje :-( .. takže s vrtáním apod. by mě mamka ale hlavně taťka hnal. Uvídím .... Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 abych byl upřímný, dívím se, že už tě dávno nevyhnali:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 súhlasím s krocanom ...toto nedovádzam ani ja :P a hlavne sa snažím,aby všetky káble,ktoré dorobím boli urobené tak isto,ako ked niečo dorába napr.Rolbař :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Ty ledky uvnitř, to je síla, hlavně ta elektrika k nim..ale ten modrý majáček na střeše na profilové fotce, to už je na zamyšlení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wiky1008 Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Ty ledky uvnitř, to je síla, hlavně ta elektrika k nim..ale ten modrý majáček na střeše na profilové fotce, to už je na zamyšlení Elektrika je zatím tak jak je, a co máš proti majáčku ? Měl jsem ho jenom na srazu, nejezdím s ním po ulici ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.