eero Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 čau chtěl bych odstranit boční lišty z okty, ale nevím jak to pod nima bude vypadat, proto bych byl uvítal nějakou radu od někoho kdo s tím má zkušenosti, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 čau chtěl bych odstranit boční lišty z okty, ale nevím jak to pod nima bude vypadat, proto bych byl uvítal nějakou radu od někoho kdo s tím má zkušenosti, díky Vem si horkovzdušnou pistoly opatrně nahřívej ty lišty a odlupuj je postupně nic v tom není zbytky lepicí pásky dostaneš dolů toulenem jde to blbě chce to trpělivost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 přesně tak toulenem to šlo dolů jak po másle.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eero Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 18, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2009 Já jsem si koupil v prodejně pro lakýrniky takový gumový kotouč do vrtačky a tím to jde parádně a bez poškození laku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hirschi Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 JJ, jak říká Miroslav gumový kotouč se osvědčil nejlépe... Já osobně je tam chci zase vrátit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Tak to má Octavia mi přinesla jinou zkušenost.. Po odloupnutí lišt jsem nalezl pupínky v laku a v horším případě šel lak i s lištou dolů ;) Zakoupil jsem lišty, které jsem opět na automobil nalepil! Bylo to jen pár dní, ale některým jedincům se povedlo mi udělat krásné díry do dveří :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Tady máš návod jak jsem to dělal já: Odstranění bočních ochraných lišt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovicek Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 tak dnes jsem to zkoušel..lehce nahřal a sloupl...to lepidlo jsem potřel ředidlem 6006..a osvěřila jse mi plastova škrabka na sklo..šlo to sní krasně a lak se nepoškodí..ale de to špatně ale de..a vypada to dobře.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Ředidlem bych to nedělal lepší je ten toluen!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 taky jsem nakonec použil toluen a kamarád lakýrní ,říkal,že používá tenb gumovej kotouč a super,vracet je nebudu a zahlazovat taky,docela se mi ten žlábek líbí. Jinak jsem pod lištama měl pěknej bor**el 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 já jsem klucí taky sundaval,protože jsem to chtěl dát vše do laku,už přesně nevím jakou žíravinou :-)))) jsem to odlepoval,ale bylo to hrozná pakárna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Ja byl po sundavani list pekne vysmatej z toho toluenu Delal jsem to zavrenej v garazi, nejdriv takova pohodicka, ale pak to zacalo... Jinak jsem to sundaval taky takovou "ostrejsi" plastovou skrabkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.