Guest bekovka Odesláno Listopad 27, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 ZDAREC NEDÁVNO JSEM SI KOUPIL NAVIGACI COLUMBUS ROK VÝROBY STEJNÝ JAKO AUTO ALE NEFUNGUJE MI NAVIGACE UKAZUJE MI TO NESMYSLNOU POLOHU A UKAZUJE MI TO PŘÍJEM 0/10 SATELITŮ, GPS ANTENU JSEM VYVEDL NAD PALUBOVKU A POŘÁD NIC TAK NEVÍM PORADÍ MI NĚKDO? Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 zkus druhou anténu Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Mam dotaz...da se na columbusu vymenit konektor co je na navi ze zadu na GPS antenu...mam ulomeny plast takovy modry a antena mi nedrzi na navigaci a vypadava... Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Dá.pročpak je ulomený?Takhle většinou vidávám čorky s rozlámanými konektory Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 (upraveno) mel jsem vnitrni gps antenu a ta nefungovala dobre....vse mam koupeno od Vaši cca 1 rok...davali mne antenu na strechu a podle me ten konektor ulomily...mam tam nejakou krabicku kvuli muzice a ta jim zrejme zavazela a konektor to nevydrzel.....odkud to mel Vaša opravdu nevim...COSBY a nemas nahodou jeden zbytecny.... Upraveno Prosinec 23, 2011 uživatelem davidek.c Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky