Golis Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Zkoušel někdo nacpat autoradio z OII(nebo roomster,fabkyII) do OI?Přijde mi že jdou levněji sehnat než do OI.Jde mi hlavně o to že umí MP3 a nechtěl bych přijít o ovládání z volantu a výpis na maxidotu.Díky za echo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 No určitě se k tomu vyjádří někdo povolanější, ale mám dojem že je problém právě v ovládani a v zobrazováni na maxidotu OII ma canové vedení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 psal jsem dotaz na Vašu a zatím bez odezvy taky jsem o tom přemýšlel je jasný, že by se musel upravit rámeček což by nemuselo být tak náročné...zkusím ještě hodit dotaz na MartinaRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 psal jsem dotaz na Vašu a zatím bez odezvy taky jsem o tom přemýšlel je jasný, že by se musel upravit rámeček což by nemuselo být tak náročné...zkusím ještě hodit dotaz na MartinaRS panove je to dost náročný ted na tom pracuji a resime to zde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6690 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.