Přejít na obsah

BRZDY - rozdil mezi RS TDI a 2.0 TDI

Ol@f

Doporučené příspěvky

Doli: vyresil

Misak: nemam ETKu takze jsem koukal k Jeldovy na eSHOP a vypada to ze na 103kW se davaji jak 280*22; 288*25; 312*25. Musim najit tu fakturu ze skodovky co mi dali na zadek a idealne si v ETCe nechat nacist co tam mam za kotouce.

Nerekl bych ze to nejak vyrazne vyresi nejak extra vymena jedne komponenty, zaklad je asi minimalne jinej kotouc a desky. Zajimave by bylo na kolik prijdou komplet brzdy na S3.

Odkaz ke komentáři

No tak jsem koukal na SH do bazu, a hlavne kemar tam ma brzdy neco z R32, G GTI, dokonce i z Cupry, na pak nejake obry na sport modely AUDI a VW.

zbyva poresit:

1. Rozhodnuti zda zustat na 17" na zimu, uz me napadlo ze tam dam misto profiloveho cisla 45 asi 50 aby tam bylo vic gumy

2. 17" litak by se mel do diry pro rezervu vlest jen nejak poresit aby se tam neposkrabal, snad se tam vleze i ten profil 50

3. Vyvazenost ucnnosti (kvality) mezi prednma a zadnima brzdama by mela byt zachovana ne ?

Odkaz ke komentáři

1..ja by som ostal u tej 17ky...ci das 50ku alebo nechas tu 45ku je podla mna jedno..ten centak velku rolu nezahra...teda zahra ale az v bode cislo 2

2. obycajna rezerva 15" ma meria cca 50,5cm....16" meria 52cm aa kolo 17" s pneu 50kou meria cca 52,5cm...kedze sa do octavii dava rezervaj aj 16ka...tak si osobne myslim ze sa tam 17" zmesti...

3. ak das rovnake brzdy vsade tak ano

btw..pozeral som testy R32 a GTIcka a vyzera to tak ze ta R32 ma brzdy lepsie :)

Odkaz ke komentáři
nerikam ze se davaji z tovarny ale daji se nasadit podle vseho

Na zimu mam Pegasusy ale zvazuju downgrade na 16"

Rozdíly v nápravě asi nebudou nijak dramatické, takže je tam namontuješ, a s tím rozměrem pneu, resp. jsem to myslel tak, že na RS brzdy nedáš menší kolo než 16", takže je otázka jak to bude s brzdami např. z S3...

Odkaz ke komentáři
ale nemusí byť rozdiel, ked má kolo na sebe obutú pneu...

To mi je jasné, ale záleží jakou pneu.

presne, obuta 16 a 18 ma temer stejny rozmer, rozdil je tam radove v mm, ale 17 ze Scouta a normal 16 je rozdil 2 cm v prumeru obuteho kola!!! To me na tom prave trapi!!!

Pokud jde o místo na rezervu, tak 2 cm v průměru se tam podle mě ještě vlezou, tak těsně tam není.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...