Tbob1 Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 Dobrý den. Mám nasledujíci problém s Octavii II. Při otočení zapalovaní a podržení listovacího tlačítka na prave páčce (cca 1s) mi display nepřejde do hlavni nabídky s jazykem a rozšířenými funkcemi. Neměl tu někdo podobný problém? Jak mám tento problém řešit? Měl jsem auto u elektrikáře, ale bohužel si nevěděl rady. Zkusil vyměnit podvolantovou jednotku, ale bez jakehokoliv uspěchu. Začínám být bezradny :-/. Vuz má funkce automat. stěraču, funkci corner, coming home,samo zamknutí atd.... bohužel, nemohu se dostat do nastavení. Za jakoukoliv radu budu velice vděčný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 a kdy to přestalo fungovat, resp po čem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tbob1 Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 a kdy to přestalo fungovat, resp po čem? Koupil jsem vuz lehce havarovany na předek. Nezkoušel jsem to a po opravě to už nešlo. Nevím zda to vubec někdy šlo :-/ Někde kdesi jsem vyčetl že to jde odstranit přehraním SW. Ale nevím na koho se obratit. Nebo jak postupovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 může to být v kodování.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tbob1 Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 může to být v kodování.. A nevíte o někom schopném v Hradci Králové? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tbob1 Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 VYŘEŠENO :) Díky za rady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 10, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 Proč nenapíšeš o co tedy šlo? Téma pak postrádá smysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tbob1 Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 Proč nenapíšeš o co tedy šlo? Téma pak postrádá smysl. Protože tomu nerozumím. Ale co jsem tak pochopil: -Až 5tej člověk věděl o co jde a jak na to. -Trvalo mu to 2minuty. -Připojil jakýsi kabel. -Provedl přizpusobení budíku. -A je to OK Pokud někdo bude mít podobný problém, tak se na mě muže klidně obratit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.