Přejít na obsah

Tbob1

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Tbob1's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj. Přečetl jsem celé vlákno 2x a teď mám dotaz. Mám octavku predFL z roku 2008. Koupil jsem FL zrcátka i s čudlíkem (ovladačem), ale nemám k tomu jednotky do dveří. S těmi co teď mám v autě mi nepůjde pouze sklápění zrcátek? Stara zrcátka mají naklápěci skla, výhřev a vysvítí prostor na zemi, ale sklápět se neumí. Nová FL zrcátka také svítí nazem, mají výhřev + se umí sklápět. A ještě mě zajímá zda je třeba něco nakodovat? Popřípadě kde bych mohl sehnat dveřní jednotky aby šlo i sklápění? Jsem z Hradce Králové je tu někdo kdo má zkušenosti? Za každou radu předem díky.
  2. Tbob1

    Nouzový režim

    Tak ted už je 3 týdny na reklamaci, tak čekám co se bude dít. A zda to zabere a s novou to pejede.
  3. Tbob1

    Nouzový režim

    Ahoj, tak po měsící fungování je tu zase ten samej problem. Pohon škrtící klapky 2 ..... Auto spadne do nouzového režimu a jede z těžka. :-/ Neporadí někdo? Mám reklamovat měsíc starou klapku?
  4. Volant bez bagu za 400kc Jednotka 1k095...... za 2000kc Ano je s multifunkcí. FL MF vlant 5000kc s bagem a s kabeláží.
  5. Čau. Něco mi tu zustalo na prodej. Ceny ruzné po domluvě - MF volant na FL (nový) s airbagem a kabelaží -Jednotka 1k0953549cd pod volant (podporuje multifunkční volant!) -Jednotka airbagu 1k0909605T -Pravej xenon před FL s žárovkou (jako novej) -Chladiče na vodu i klimu - netečou, ale jsou prohle. + větráky -Pravou mlhovku na před FL -volant na před Fl bez airbagu -jednotku na xenony 1T0907357 -tlačítko tlaku pneumatik (!) 1Z0927127C -deka pod víko motoru na zateplení a odhlučnění (nová a zabalená) Mrkněte na fotky. Třeba ještě něco dopíšu.
  6. Tbob1

    Nouzový režim

    Vyměněno za 5100 a jede se dál ;)
  7. Tbob1

    FSi v kombajnu

    Diky. Nevíte kde seženu tohle: http://new.skoda-auto.com/cze/documents/manuals/a5/root/t3-m0179.htm
  8. Mě se moc líbí to střešní křídlo. To je origo? Kde se to dá sehnat? Spiní se s tím o neco min zadní okno? A jeste jestli to nehlucí za jizdy?
  9. Mám ji 14dnů. Ladím mouchy... :oD Ted bych rád doplnil nějaké origo. doplňky. -rolovací clonítka -síťky a přepážky do kufru -jinou, malou antenu (hliníkovou...duralovou?) imho.: jak ji odšroubuju? -schránku pod sedadlo řidiče Nějaký rady či info. kde a co koupit? A jak to jezdí vám? Klidně se předvěďte, jak to máte vymazlený ...!
  10. Protože tomu nerozumím. Ale co jsem tak pochopil: -Až 5tej člověk věděl o co jde a jak na to. -Trvalo mu to 2minuty. -Připojil jakýsi kabel. -Provedl přizpusobení budíku. -A je to OK Pokud někdo bude mít podobný problém, tak se na mě muže klidně obratit.
  11. Cau. Není tu někdo s tímto motorem z Hradce Králove nebo okolí?
  12. Čau mechanici. Asi tak 3týdny jezdí na nouzový režim. (1.6FSi / 85kW) Na palubce mi svítí: Chyba motoru, EPC a pak chyba ESP a tlaku v pneumatikach. Vypnu zapalovaní, zhasne EPC. Znova vypnu/zapnu kliček a zhasnou ostatní kontrolky. Rozjedu se a hned se všechny rozsvíti a je to v nouzáku. :-/ VAG vypsal: G188 - snímač uhlu 2 pro škrtící klapku G69 - potenciometr škrtící klapky J 338 - řídící jednotka škrtící klapky Zkusil jsem: - Nalít 100oktanovej benzín - Vyčistit klapku a udělat základní nastavení - Vyčistit potenciometr na klapce - Proměřit kabel od klapky k řídící jednotce - Odpojit baterku Nic nezabralo a všechno se tváří dobře. Včera mi to začlo ještě ke všemu blbnout. Mělo to neklidny chod na volnobech (kolísání). Nešlo to vytočit víc jak na 1500ot/min . Takže jsem jen a 4ku asi 30km/h. Ted to zase jede do 3000ot/min. Zítra se chystám koupit škrtící klapku za 4000Kč, ale nejsem si jist zda to zabere. Nápady a rady?
  13. Tbob1

    HEX CAN Kabel

    Co myslíte? http://www.dhgate.com/vag-com-106-vag10-6-diagnostic-cable-vcds/p-ff8080812dcc44dd012e22e0928947be.html
  14. A nevíte o někom schopném v Hradci Králové?
×
×
  • Vytvořit...