aero Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 Auto nějak nětáhne..když šlápnu rychle na plyn při rychl. 130 tak to spadne jakoby do SDI módu. Četl sem že pomůže protáhnout turbo čerstvým vzduchem ,s citem k červenému poli..to vyzkouším...ale jde mi o to kolik ventilů n75 je v autě? Podle Etky tam jsou ukázané 2 a jeden N247 nebo nějak tak..nebo to tam je ukázané pro všechny tdi motorizace? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 n75 je vždy jenom jeden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 A jseš schopný mi vysvětlit 9. a 10. k čemu to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 ten N75 je k ovládání turba a ten druhý si myslím na EGR. :) Pokud to půjde protáhnout do červenýho jenom dobře,někdy se to zlepší na chvilku zase, ale asi bych vyčistil turbo. Na 99% to budou lopatky zadrhávající. o tomhle tématu je tady i na jiných fórech popsáno hrozně moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 jj já vím..ale hledám nejjednodušší cestu než se vrhnu do vytahování turbíny :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Tak pokud je zatuhlá regulace(a tu poznáš to tak že na podtlakové baňce pod turbem nepohneš tím táhlem co vede do turba)jiná cesta už není než vytáhnout turbo, rozdělat a vyčistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.