Dodo-Kolín Odesláno Leden 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 to Ciza: No to je divný.... To poslali asi omylem, jinak když jsem objednával origo, tak vždy díly origo přišly. :) Měl jsi je zkusit kontaktovat a reklamovat. :( Some hot news....: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 (upraveno) Jasne Dodo, kdyz sem prisel na to ze popraskal prvni tak no problem mi poslal novej i s logem febi, na druhej sem psal tedka maila a to uz se neozval, nafotil sem si ho vcera kdyz sem prebiral auto a jeste mu jednou pisnu, a treba mi posle novej, aspon bych ho prodal s nejako slevou na aukru nebo tady na foru, at nejsu uplne skodnej. Jinak dal sem tam audi a musim rict bombaaa aspon zatim uvidime po tis. kilometrech ale ted pri prejezdech hrbu pohodaaaa Jinak dodo vidim ze pekne dodelavas interierek :) Upraveno Leden 22, 2011 uživatelem Ciza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Ty koberce se 4x4 napisem tak ty musim mit :) prosim te kolik stoji ty slun.clony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 to Italik: Měl jsem je starší od týpka, co dostal k loňským Vánocům dvoje :( Jsou od Miloštěku Měl jsem je o litr levnější :D ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kurňa už aby bylo teplo a silnice trošku opravený... Se těším jak malej Jarda :lool: Popis: Michelin Pilot Primacy (DOTbrezen2010) 225/45/R17 91W na Pallass 7x17 ET 54 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Se nechtěly do kufru vejít, co :-)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 To mi povídej... Prodejce to přivezl v krátké OCT2 face v poho a já to do kombajna nedám :( Holt musely sedačky sklapnout :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Aaa dodo, pekny kolesa, uz aby byli na aute... bude to hned vypadat jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 :( Díky Cizo. Však ten Tvůj mazlík taky prokoukává :( Sice jsem za ně dal ranec, ale jsou bez škrábance.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 To mi povídej... Prodejce to přivezl v krátké OCT2 face v poho a já to do kombajna nedám :( Holt musely sedačky sklapnout :( a me to nikdo neveri. ja dal do kratke O1 vic nez ted do O2 combi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 jo. kombi je kratší ale zase vyšší Náš dvojkočárek se tam vějde krásně :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 To mi povídej... Prodejce to přivezl v krátké OCT2 face v poho a já to do kombajna nedám :( Holt musely sedačky sklapnout :( Já do své krátké RS naložím 4 18" kola s 225/40 pneu, jen platu se to nelíbí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Já se z toho autorizáku už opupínkuju!!! Auto je tam 3-tí týden.... :P Reklamace na škodovku-orezlé prahy-neuznáno (prý že jsou nabourané). 5. dveře taky neuznáno - prý mechanické poškození (jasné bublinky zevnitř-zinkové výměšky). Tato sranda bude stát přes 15tis.! A to mám servisku 100%... (na co, žeeeee???) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 (upraveno) jo. kombi je kratší ale zase vyšší Náš dvojkočárek se tam vějde krásně :P Včera jsem náš dvojkočárek dal do krátké fábie, věšel se tam taky krásně......................když jsem vyházel všechny sedadla ;) Taky jsem zvažoval tvé kolečka a pak koupil Pegasy. Upraveno Březen 28, 2011 uživatelem blondakxxx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Nakládání dvojkočárku znám :P Děti už jsou větší a nechtějí v něm být, tedy to už odpadává... Pegasusy jsou hezké! Nahoď fotos ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Jsem četl, že se chystáš k TDIfunovi ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Tak tak... Sice je to darda kilometrů, ale teplé starty se začínají zhoršovat. Pegasusy se mi líbí! I lišty v barvě a sloupek krása! Ještě bych dal koncovku výfuku a fertig Předpokládám že ten Tvůj mazlík je taky modifikován u TDIfuna, že? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Ano byl, sice to máš kousek dál ale není u FUNa nad čím přemýšlet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Je fakt že autorizák umí stříkat dobře. Hlavně má origo barvu (vodou ředitelnou-což můj lakýra neumí :) ). Před: Po: Komplet: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Tak dneska jde autí do servisu na: 1) pravidelnou výměnu olejů, filtrů dle servisky (mimo ještě olej převodovky) 2) výměnu ložisek kol (fakt už hučí-hlavně zadek-pravé) 3) výměnu tlumičů (nájezd už je znát) 4) výměnu kol :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 původně ti tu masku stříkal nějakej známej lakýra? docela rozdíl v barvě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Jj... Ale on stříká dobře. Dal jsem mu blbej materiál-míchaný dle vzorníku kódu (ale výrobce barvy je asi pěknej aušus) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 jo, a nebo taky použil špatnej plnič :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 To by dostal pár facek... :) Nemyslím-už stříká přes 20 let... i když původně je truhlář 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 plnič udělá docela dost, sám jsem se o tom přesvědčil :) hlavně u metalízových barev.. stačí použít žlutej místo šedýho a rozdílná barva je na světě.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Tak dneska jde autí do servisu na:1) pravidelnou výměnu olejů, filtrů dle servisky (mimo ještě olej převodovky) 2) výměnu ložisek kol (fakt už hučí-hlavně zadek-pravé) 3) výměnu tlumičů (nájezd už je znát) 4) výměnu kol :) Kolik že máš najeto těch km? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 255 tis. :) (sám jsem najel 40tis.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Tak to zas můžu klidně spát - myslel jsem, že jako většina ódvojkového fóra budeš někde kolen standardních 100 tis. km, tak mě to lehce vystrašilo, ale už su zase klidný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Tvrzení že kola dělaj auto je pravda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 :smich: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.