Vasekk Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Máte nějaké dobré tipy na potahy do kufru pro přepravu psů, co dobře pasují do Octávek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 zkus mrknout tady - snad něco vybereš.. osobně vozím psa na zadních sedačkách - postroj a pás do bezpečnostního pásu... do kufru bych řešil spíš klec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Jo to znám.. spíš mi šlo o konkrétní výrobek co dobře pasuje. Doted jsem vozil taky na zadních sedadlech s popruhem do pásu jak popisuješ, ale spíš bych ho chtěl přestěhovat do kufru. Nad klecí jsem taky zvažoval, ale přijde mi to méně praktické jak ta plachta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 a co máš za hafana? ono je vozit psa a psa........... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Sice mám OI ale chtěl bych se zeptat, bude stačit na fenu Německýho ovčáka ten postroj na připnutí do bezpečnostního pásu a plachta na sedadla? Doteď ji vozíme na zadních sedadlech, kde s ní někdo sedí a drží za vodítko... Myslíte že bude tedy stačit ta placta s postrojem, aby na těch zadních sedačkách mohl ten pes být sám? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Labrador 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 my jsme Labradora taky přestěhovali už 2 rokama do kufru, ale je fakt, že bez deky a uchycení, ale řekl bych že tam necestuje tolik jako na sedačkách i když měl popruh do pásu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 postroje se dělají ve více velikostech, jsou země kde jsou povinný, prý by to měli v lepších zverimexech(tata je mvdr) ale tata vozí 2 briardy normálně v kufru bez ničeho a yorkshiráka na zadních, ale koupil skrz to pathfindera :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Řešim nějaký potah do kufru abych to tam neměl samý zapíchaný chlup. A samo to chci nainstalovat a mít možnost zatáhnout roletku když se nepoveze. Zvažuju asi spíš něco nechat na míru ušít když čtu diskuze na hotové výrobky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 kup si na www.autointerier.cz koberec stejnej jako máš v kufru naměř rozměry kufru, nůžkama vystřihni, možná i naměř větší část, kterou pak přehodíš přes nárazník, aby si pes mohl sám naskočit. Hezky si to nastříhej a pak jim to dej do Debře a za pár korun ti to tam na overloku olemujou a bude to vypadat jako origtinální potah za pár korun. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Jak ji to vyřešil Vašku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 takhle.. funguje skvěle http://www.mall.cz/autovybava/noby-ochranny-potah-pro-zavazadlovy-prostor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Super, díky za info! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.