Přejít na obsah

Xenony - blikanie

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi,

potreboval by som poradit ohladne xenonov. Vsimol som si ze mi sem tam prebliknu, zhruba kazdych 5 minut. Najprv som si myslel ze je to nerovnostami na ceste, ale ako si to vsimam tak je to aj na rovnej ceste. Nikdy nezhasnu uplne aby sa stalo, ze nevidim na cestu. Proste len ako keby chceli zhasnut a starter ich znova nahodi, zhruba pol sekundovy blik. Robia to asi obe svetla naraz alebo nie som schopny to odsledovat ci je to prave alebo lave svetlo.

Bude stacit vymenit xenonove vybojky? Nemoze byt problem niekde v elektronike? Vadny starter asi nebude kedze svetla sa rozsvietia bez problemov.

Diky za rady

JohnyBA

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

je špatná jedna z výbojek jednou ti prostě zhasne a už nepůjde nastartovat kup novou a bude to ok jen si zjistí ktere světlo to dělá a stejně si budeš muset koupit obě dvě0protože když vyměnís jen tu jednu bude tam velký světelný rozdíl

Odkaz ke komentáři

Cau,

dikes, kupim oboje lebo sa mi zda ze nesvietia moc dobre.

Este otazka, mozu sa xenony rozstelovat? Mne sa zda ze na predoslom aute (Astra H) kde som mal H7 Philips Double Life svietili svetla lepsie. Hlavne co sa tyka dialky. Ale mozno su len tie xenony stare a ked vymenim tak to pomoze

Odkaz ke komentáři

Vybojky som objednal tak snad to bude fajn potom.

Otazka k demontazi svetlometu. Skusal som si ho cvicne odpojit lebo som sa chcel pozriet v akom stave je vybojka, robil som to v sere a nevedel som ako odpojim ten konektor. NIkde na fotke nie je odfoteny zo spodu kde by mala byt poistka proti vytiahnutiu. Ako to odpojujete? Ide to prstami alebo srobovakom jemne podpacit?

Xenony sa nastavuju elektronicky alebo mechanicky nejakym srobom? Nemate nahodou nejaky tip kde by mi to v Prahe spravili za sympaticku cenu? Netusim kolko si za to moze vypytat origo skoda servis.

Dikes,

JohnyBA

Odkaz ke komentáři

klubovy servis clena garny, Praha Reporyje.

Jinak je potreba zamacknout pojistku, zatlacit konektor jako bys jej chtel zapojit a pak vytahnout. Vyvaruj se zapnuti klicku pri odpojenych xenonech nijak budes muset na diag. spusti zakladni nastaveni nivelace. Svetla se steluji stenymi srouby jako klasicke halogeny nebo projektory.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...