sukinrr Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Zdravím rozhoduju se jestli dát pevné tažné nebo bajonet na Octavii I combi tour? Jaké máte zkušenosti, musí se pro bajonet víc řezat nárazník? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
panist Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Osobně bych byl pro pevný,je levnější a nemusel sem rejpat ani do nárazníku,je od "BOSALU". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 O pevný si budeš stále okopávat holeně, špinit kalhoty. Údajná ochrana nárazníku při parkování je super, jen do tebe nesmí nikdo vlítnout ve větší rychlosti, pak nárazník zůstává OK, ale řešíš rovnání podlahy.... Za mě dnes už jen sundávací. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Rocco2565 Odesláno Únor 10, 2012 Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 Zdravím,potřebuju poradit se zapojením zásuvky.Mám číselné označení zásuvky i co kam připjit,ale mám kabelový svazek s konektorama rovnou do svetěl.Takže ted jsem zustal vyset na barvách kabelu. ?? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Zdravím,potřebuju poradit se zapojením zásuvky.Mám číselné označení zásuvky i co kam připjit,ale mám kabelový svazek s konektorama rovnou do svetěl.Takže ted jsem zustal vyset na barvách kabelu. ?? diky nejlepší je koupit origo elektroinstalaci...jen to nacvakneš před světlo... Co se týče hoto jaký kabely k čemu teď připojit,doporučuju zkoušečku a proměřovat a připojovat jednotlivé kabely... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.