Tuning Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Ahojte, mám rádio Swing a dnes jsem vyměnil Gateway za AA,...gateway chybu již nepíše a vše jsem nakodoval jak bylo...ale u rádia píše chybu "couvací" senzory chybu , já couváky nemám a nemůžu se dostat do dlouhého kodování, abych je "vyhodil"...když chci otevřít dlouhé kodování - napíše, že ho nemůže otevřít a mám jít přes autoscan a změnit mapy či co??? Nerozumím??? Nevíte co a jak dál..díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tuning Odesláno Leden 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 teď mě tak napadá, že couváky bych měl odstavit jinde,ale kde? jen rádio po výměně gateway má v chybách park sensor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 pokud nepíše gateway chybu, tak máš špatně kódované rádio, jestli po tobě VCDS chce mapy, tak potřebuješ novější verzi VCDS, tu stáhneš volně na netu, ale musíš mít JEN originální kabel od ross techu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tuning Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 ..hmmm a já origo nemám :( .. na domácí použití si ho nekoupím - mám to jen pro sebe!!!! Mám verzi vcds 10.6.0. a jsem rád, že to funguje!!! Zkoušel jsem 10.6.1. i 10.6.4. a nefunguje... Tak nevím...gateway chybu nepíše ... jediná chyba je v tom rádiu : - chce park senzory - chyba v anténě ( koupil jsem ve Škodovce tu redukci na dvoutunerové rádio) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 ta redukce nefunguje! musíš tam dát frekvenční výhybku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tuning Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 no super...kde to seženu, koupím, jak to udělám nebo co a kde namontit??? v elektronice jsem samouk... a ty parkováky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 parkováky musíš vyměnit jednotku a upravit zapojení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tuning Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 nemám parkováky!!!--jen jinou gateway a rádio swing z rv2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tuning Odesláno Únor 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 nikdo nic???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.