Přejít na obsah

7-stupnove DSG a Can-Bus

Doporučené příspěvky

Zdravim!

Kupil som predvadzacku Octaviu III, 1,6TDi CR 77kW / 250Nm, 8000km s najnovsim 7-stupnovym DSG-ckom. Je to fakt super, ale mam par otazok:

1. vie niekto ziskat data (je jedno odkial, napr.can-bus) o aktualnych otackach motora a aktualne zaradenom prevodom stupni na DGS ?

2. vie niekto, ako by sa dalo v manualnom rezime radenia rychlosti na DSG prehodit +/- ? (proste tak, ako na rally autach - potiahnem paku = zaradim vyssi p.s., zatlacim paku = zaradim nizsi p.s.)

Dnes som presurfoval asi 50 odkazov ohladne Can-Bus, od vyrobcu Bosch az po vyrobcu univerzalneho Can-Bus decodera pre vsetky typy aut za cca 2000,- dolarov a ked som bol so silami na konci, tak ma napadlo toto a vraj by to aj malo fungovat:

kupit druhe budiky a paralelne ich napojit na Can-Bus. Z tychto budikov (a napr. aj z MaxiDotu) nejako precitat info o otackach motora a zaradenom prevodovom stupni. Otacky by som si este vedel predstavit, ze idu v nejakych impuloch (cim viac, tym su vyssie) a podla toho sa vychyli rucicka otackomera. Ale s tym zaradenym prevodovym stupnom ma nic nenapada...

Dakujem za akukolvek radu!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...