Luks Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Předevčírem mi začalo něco křupat když projedu pravotočivou zatáčkou pod plynem a rovnám volant do přímýho směru.Řekl bych že to dělá někde na řízení,nohama to cítim jakoby hned za pedály,neví někdo co by to mohlo dělat??Předevčírem to bylo znát trochu,včera už to bylo celkem hlasitý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
panist Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Viděl bych to na kloub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Vypadá to tak,měnil jsem ho před 2 roky,vydržel 55 000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 presne tak ,je to vonkajší homokinetický klb...presne tie isté príznaky a ešte mi to aj blokovalo riadenie a ťahalo ma to do strany...vymenil som ho a je pokoj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Nazdárek. Tak mě teď napadlo, protože mám ten stejnej problém. Jak poznám, kterej kloub to je, myslím, že tam není jenom jeden, nebo se pletu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Teď mě trápí stejný problém... Dokonce když vezmu díru tak tam bouchne přitom jsem měnil všechno až na tyčky řízení. Jak teda poznám jestli to dělá ten svislý kloub nebo až vzadu na tý tyčce ten malinkej kloub? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Vnútorný klb to väčšinou nebýva,častejšie odíde vonkajší klb,pretože je viac namáhaný...v prvom rade skontroluj manžety pri predných kolesách či nie sú poškodené,alebo nie je tam nejaký únik vazelíny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Únor 20, 2012 Sdílet Odesláno Únor 20, 2012 Včera jsem na to koukal a když jsem za ní tahal tam a zpět tak to praskalo uvnitř, takže si myslím že u mě to dělá ten vnitřní :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Tak u mě to byl vnější kloub,prasklá manžeta a vyrezlej kloub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 (upraveno) Taky mi krupe v predni naprave,ale jen kdyz tocim volantem... zjistil jsem,ze mi to dela prava pruzine. Pri otaceni volantem pruzina vibruje a obcas jakoby preskoci.... Nevite nekdo,co by to mohlo delat? pripadne jak to opravit? Upraveno Duben 25, 2012 uživatelem Ovosh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Duben 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Tak to bude asi prasklá ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Byl jsem ted u sveho mechose a pruzina je OK... v pondeli mi bude menit lozisko v uchyceni tlumice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.