vevca Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Chci se zeptat možná triviální otázka, ale jsou na Faceliftu xenony jako na předfacelitu a xenony i s natáčením do zatáček, nebo mají všechny natáčení???? (to znamená že by na sobě měli mít i jednotky. Pokud to tu je tak satčí odpověď a zamknout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Xenóny s natáčaním sú len u faceliftu, predfacelift má pevné šošovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Jasně to já vím to mě nezajímá, to mělo být přirovnání, Jde o to jestli !!!! Každej Facelift xenon má natáčení, nebo jsou 2 druhy 1. s natáčením a 2. bez!! O to mě jde nebo je jen jeden druh s natáčením. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 u OII FL jsou xenony jen s ASF (natáčením do stran) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Díky to jsem chtěl vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.