lazaruslong Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Čaute. Má smysl kupovat construct na aukru? Prodejce tvrdí, že je nové. Nepřijdu tak o nějakou záruku mechanismu nebo tak něco? Jak moc složité je to namontovat? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Tieto zabezpecenia tu boli uz dost preberane. Construct a defend je vela penazi za malo muziky. Prilis lahko prekonatelne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 to mas asi pravdu.nicmene by to mohlo aspon snizit pojistku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Koupil jsem na aukru úplně nový a montáž jsem si udělal sám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Jak moc je to složité namontovat? Fakt o tom hodně uvažuju. U nás se moc nekrade,ale pro ten pocit a pro pojistku do toho chci jít... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 nejsložitější je na tom demontáž stredového tunelu :lool: , jinak je to brnkačka, pokud seš trochu zručnější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktan_van Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Nemáš strach? Já bych se bál koupit od někoho z netu, jak se teď strašně kradou octávky (vím o čem mluvím :( ). Víš jak, vyhlídneš si hezký inzerát, za dobrý peníze, necháš si ho třeba poslat nějakou doručovatelskou společností na adresu....Za měsíc, za půl roku, za rok jdeš k autu a auto nikde, mají tvou adresu a třeba i kopii klíče. Možná to zní směšně, jen jsem chtěl napsat svůj názor, ale bál bych se kupovat cokoliv do auta ze stránek typu aukro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Abych se přiznal, tak mě to taky napadlo a zatím jsem nekoupil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 18, 2012 Sdílet Odesláno Únor 18, 2012 Hmm to bych se bál ,pžná použitých dílů ale otot bylo absolutně nové ze vším všudy, originál zatavené, a navíc osobní odběr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.