ciimaa Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 sorry že zakládám nové téma ale o todle se musim podělit :D http://auto.bazos.cz/inzerat/14186862/DOST-DOBRE-NADUPANA-OKTAVKA.php Mám oktaviu jednaosum v plný palbě,má všechno,prostě všechno,má turbo,klimatizaci,kožené sedačky(krev na nich už byla),volant,brzdy,spojku,převodovku i výfuk,úplně vojetý gumy na litých kolech,ale nevěšte hlavu jezdit se na tom dá,v klídečku,chci se ho rychle zbavit bo po mně jde exekučka..možná dohoda, nebo i sleva :lol: :lol: to sou lidi :D :D :D :D :D ten komentář mě dostává :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 no co někdo to tam pověsil kamarádovi bych to tak viděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 A ta cena je taky suprová NO NEKUPTE TO KDYŽ JE TO TAK VÝHODNÝ...... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 podle toho křidélka i velká vzácnost 4x4 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.