pointfrost Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Pasovaly by lišty z face narazniku do narazníku předface ? Ty předface jsou moc vypouklé, v face si myslim že jsou lépe zasazené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Bohužel nepasují. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 O kolik ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 tak odokativne o dost. Zaprve nevym jake ma uchiceni face a pred-face. Zadruhe face jsou sirsi, uplne jinac vypadaji v miste predni SPZ-tky a jsou trohu vice zaoblene na bocih nez na predface. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 když se podivam na obrazek tak mi to všechno připada uplně stjeně, zaoblení, i tvarovani kolem spztky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Ono se to všecko zda opticky stejne ,ale nakonec je tam patrny rozdil :) . No a pokud se ti zdaji predface listy moc vypouklé , co třeba je trošku ,ale opatrně zbrousit a dát hezky do laku ? ..nebo hned zahladit do nazazniku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Určitě to nepasuje, já řeším naopak to že potřebuji face lištu do nárazníku. Špatně jsem zakoupil a mam tam předface v rs nárazníku a vypadá to divně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Určitě to nepasuje, já řeším naopak to že potřebuji face lištu do nárazníku. Špatně jsem zakoupil a mam tam předface v rs nárazníku a vypadá to divně :lool: Zdravím..takže pokud mám rs nárazník,tak tam nedám tu lištu z předface nárazníku???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.