Přejít na obsah

moje cerna cubka

Doporučené příspěvky

fuj ta nalepka vzadu na okne :lol: sem se orosil :P :D jen pockejte na rozkosi :D

tu strhnu nez tam pojedu :D neboj vittousi :D no on je problem jesate jeden pritelka me ji dala k vanocum :D tak me je lito jis strhnout :D :D

tome to je masaker ten je na krev dole... jenze ten stim vyjede jen tak z prdele ale ja to mam na kazdodeni jezdeni ale porad citim ze to muzu jeste stahnout a taky ze jo :D snad se pristi vejkend postesti :D

Upraveno uživatelem burek
Odkaz ke komentáři
nasral si me, kamarade :P jeste dneska objednam novy pera :D :D

:D :D :D :D :D draku ja muzu jeste o 2.5cm na zadku cca to by bylo maso predek myslim o tri....

... hele von eště žijééé... :lol: zdarec Lukyne. Moc pěkný foto.. :D

rosto caaueeccc ...dikecc... jak se vede?? jedes na OC??

Odkaz ke komentáři
pěkně k zemi Burek pěkně :D

nejvetsi sranda je kdyz jedu s pritelkou a nekde skrtnu plechem... pak asi 5 min posloucham jak mam auto k hovnu a ze nemuzu nikde v klidu projet :D

a ja na to: a VOTOM TO JE :D :D :D hotovo..je ticha domacnost :lol: :P :D

jojo, presne tak, kryt pod motorem... ale koukal jsem na nej a prisroubovanej je dobre, vsechno jak ma byt, tak nevim :D

ja nevim ale ten kryt byva takove provesenej myslim...dej plech pod motor a mas to....

me uz ted omezuje stabilizator predni napravy sem tam skrtnu o polooosu :D

Odkaz ke komentáři
tak nevim jak to myslsis jako vycuca, ale neco to stat rozhodne bude... asi jsi to zazil na vlastni kuzi co|? :(

Chce to mít hodně zmájech co měli děcko těsně před Tebou, pak můžeš hodně zdědit, já mám takhle schovaný dosti zachovalý věci od tety po bratrankovi, kterýmu je teprve 2 roky. :P

Odkaz ke komentáři
Chce to mít hodně zmájech co měli děcko těsně před Tebou, pak můžeš hodně zdědit, já mám takhle schovaný dosti zachovalý věci od tety po bratrankovi, kterýmu je teprve 2 roky. :P

mame kolem sebe moc lidi co ma mimco rok..takze budeme kupovat jenom kocarek- ten si chceme vybrat jaky se nam bude libit.. postylka, jakysi lehatko s hrackama atd..to vse popujcujeme nebo podedime... takze v tomto to je pohoda... jenom stale resim detskou autosedacku..asi do tech 6 ti mesicu bude jezdit mimco obracene ze v te korbicce... a potom asi klasicka sedacka..mate nekdo tipy a triky co vybrat?

Odkaz ke komentáři
mame kolem sebe moc lidi co ma mimco rok..takze budeme kupovat jenom kocarek- ten si chceme vybrat jaky se nam bude libit.. postylka, jakysi lehatko s hrackama atd..to vse popujcujeme nebo podedime... takze v tomto to je pohoda... jenom stale resim detskou autosedacku..asi do tech 6 ti mesicu bude jezdit mimco obracene ze v te korbicce... a potom asi klasicka sedacka..mate nekdo tipy a triky co vybrat?

Tak to máš good. No nevím, mě se to zdá nebezpečný, já bych mu koupil takovou tu klasiku pro ty malý děti jak ta sedačka je ještě vystužená pro prcka a pak když je větší, tak výstuhu vyndáš.

Odkaz ke komentáři
Tak to máš good. No nevím, mě se to zdá nebezpečný, já bych mu koupil takovou tu klasiku pro ty malý děti jak ta sedačka je ještě vystužená pro prcka a pak když je větší, tak výstuhu vyndáš.

ahaaaa... no ale prave ze kldyz to je malinky ma to lezet z boku kdyz se poddivas do V nemelo by tam sedet kvuli pateri... co co chceme poridit je soucast kocarku tak korbicka- trojkombinace...

Odkaz ke komentáři
ahaaaa... no ale prave ze kldyz to je malinky ma to lezet z boku kdyz se poddivas do V nemelo by tam sedet kvuli pateri... co co chceme poridit je soucast kocarku tak korbicka- trojkombinace...

To máš pravdu to by bylo lepší to co myslíš ty. To je super, když je to s kočárkem, to bude určo lepší.

Odkaz ke komentáři
To máš pravdu to by bylo lepší to co myslíš ty. To je super, když je to s kočárkem, to bude určo lepší.

draku nevim jestli si rozumime,ale to stim kocarkem je ta korbicka http://www.kasa.cz/baby/koupit/1096863/0-1...rs-city-travel/

no a dite sedi zady ke spolujezdci.... nevim jestli na tak male dite jde poridit autosedacka to ymslim ze ne enbo jsme to zatim nenasel... musi tam nejlepe v tom lezet a ta autosedacka neni tak polozena.... nicmene me bylo doporuceno aby tam mimco lezelo a melo nejaky ty vyztuhy kolem hlavicky aby mu nelitala hlůavicka.... no musim to poradne projit a jeste zajit do nejakyho obchodu.. nasatesti mame znamou v chicco.. tak tam za ni jeste skocime a optame..snad to co myslim to je dobra varianta... :P

Odkaz ke komentáři
draku nevim jestli si rozumime,ale to stim kocarkem je ta korbicka http://www.kasa.cz/baby/koupit/1096863/0-1...rs-city-travel/

no a dite sedi zady ke spolujezdci.... nevim jestli na tak male dite jde poridit autosedacka to ymslim ze ne enbo jsme to zatim nenasel... musi tam nejlepe v tom lezet a ta autosedacka neni tak polozena.... nicmene me bylo doporuceno aby tam mimco lezelo a melo nejaky ty vyztuhy kolem hlavicky aby mu nelitala hlůavicka.... no musim to poradne projit a jeste zajit do nejakyho obchodu.. nasatesti mame znamou v chicco.. tak tam za ni jeste skocime a optame..snad to co myslim to je dobra varianta... :P

Rozumíme, přesně vím o čem mluvíš. Asi pro takového prcka nepůjde pořídit normál autosedačka. Myslím ,že pro to nejmenší je to nejlepší varianta, protože mám pravdu v tom, že musí ležet kvůli páteři.

Odkaz ke komentáři
Rozumíme, přesně vím o čem mluvíš. Asi pro takového prcka nepůjde pořídit normál autosedačka. Myslím ,že pro to nejmenší je to nejlepší varianta, protože mám pravdu v tom, že musí ležet kvůli páteři.

jeste to obslehnu teda.. chci aby tam tu hlavicku mel usazenou aby mu nelitala preci jen bude mit mekke kosticky... bezpecnost nadevse :P

Odkaz ke komentáři
jeste to obslehnu teda.. chci aby tam tu hlavicku mel usazenou aby mu nelitala preci jen bude mit mekke kosticky... bezpecnost nadevse :P

To sto pro. Tak dobře vyber a pak dej foto co jsi vybral...

Odkaz ke komentáři

Hele, před náma v rodině jsme měli taky možnost podědit XXX věcí, ale narovinu - oblečení je tak levný, že si koupíš prostě nový :-) veškeré hygienické věci musíš koupit nový.... jeniný co jsme podědili a stojí za to, je přebalovací pult...super...pěkně ho tma švihneš a přebalíš.... jo a kočár doporučuji trojkombinaci pořádnou !!!!! pořádnou myslím především autosedačku, hlavně ne ta co je na fotkce za 1300,- ... pořádná kvalitní a bezpečná od MAXI COSI, CASUAL PLAY či ROMER sojí cca 5000,-. Sami ju máme a max. spokojenost...o výhodách trojkombinace mluvit nebudu...a dítěti je v tom dobře - neboj...oni jsou tam pěkně schoulení (maji rádi z bříška embrionální polohu) a cítí se opravdu bezpečně..však uvidíš až bude mít mimi prdíky, to pak bude furt řvát a nejlépe mu bude v dětské autosedaćče... joooooo, ten náš v ní snad měsíc v kuse bydlel každej večer :-) ale to je normální no.... a ta maxi cosi sedačka i pěkně houpe :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...