pentadius Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Luky, tebe si stejně bez škrtání vany o zem nedokážu představit ;) Škoda, že jsi nevzal od Vikttora i ty kola, to by bylo v Brně zase pozdvižení teda podsnížení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Únor 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Luky, tebe si stejně bez škrtání vany o zem nedokážu představit ;)Škoda, že jsi nevzal od Vikttora i ty kola, to by bylo v Brně zase pozdvižení teda podsnížení koukal jsem na ty kolesa cece, ale to by bylo an podlozky a ty ja nechiii.... jinak kanaly dat do barev lentilek, kazdy jiny.,.. to by byl pooorek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 koukal jsem na ty kolesa cece, ale to by bylo an podlozky a ty ja nechiii.... jinak kanaly dat do barev lentilek, kazdy jiny.,.. to by byl pooorek :D tak to by byl luxůůsek :lool: a vůbec u černý barvy.. podložky jsou na prd, ale pro krásu se musí trpět spíš jde o to, jak moc bys to potom mohl složit, aby ti gumy nedřely o blatníky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 No já myslím, že přez ty 18ky by to tolik nesložil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 No já myslím, že přez ty 18ky by to tolik nesložil... ale slozil dal by sem tam poneu 205 - 45 R18 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 (upraveno) par nalepek jeste se ceka na dalsi.... ta dole je I LOVE VAG a ta druha boost gets you laid Upraveno Březen 4, 2011 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Kuci kde berete takový samolepy ? :D Nejvíc se mi teda líbí ta no fat chicks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Kuci kde berete takový samolepy ? :D Nejvíc se mi teda líbí ta no fat chicks pod tim bude jeste napsane car will scrape :D to ej v reseni :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 jakej rozměr má "no fat chicks" ? vleze se to na nádrž? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 115mm ma krozo prumer, myslim ze by mohla vlezt na nadrz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Taky by se mi to líbilo na nádrž ! Kde se dají koupit tyhle samolepy ? Mimo výroby v reklamce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 co na těch samolepkách vidíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Mě se líbí ta jediná. A dal bych to mojí panince na oktu , ta miluje ty fat chicks co si o sobě myslí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 co na těch samolepkách vidíte? peto prave to co ty ne :D :D Taky by se mi to líbilo na nádrž ! Kde se dají koupit tyhle samolepy ? Mimo výroby v reklamce ebay... na reklamku sem se taky pyprdl vysly by me draz... :D http://forums.vwvortex.com/showthread.php?...33;!/page11 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 jj, já chci mít auto pěkně čistý a ne zasraný samolepkama dám si tam akorát VW-Club :D bo OC dávat na G3 by bylo o tlamu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 jj, já chci mít auto pěkně čistý a ne zasraný samolepkama dám si tam akorát VW-Club :D bo OC dávat na G3 by bylo o tlamu :D no mozna planuju i celej naraznik rpedni dat do polepu :D ale to uvidim to bud zadni okno nebo naraznik... peto, mas SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 samolepkovej tunning 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 samolepkovej tunning :D ty mas taky samolepkovej tuziing :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 jo, to by byla šupa, mít celej přední náraník od samolepek, když tak ti nějaký obstarám. Třeba: - NEMLUVTE ZA JÍZDY S ŘIDIČEM - ZAZNÍ-LI SIGNÁL, OPUSŤTE DVEŘNÍ PROSTOR - 2 MÍSTA PRO INVALIDY apod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 podle me je nej to : LIKE THIS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 no fatchicks doufám objednáno přes bratra a "2 místa pro invalidy" bych bral taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 NO super to ji bude sedet :) Ale ta pro air ride se my neliby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 jo, to by byla šupa, mít celej přední náraník od samolepek, když tak ti nějaký obstarám. Třeba:- NEMLUVTE ZA JÍZDY S ŘIDIČEM - ZAZNÍ-LI SIGNÁL, OPUSŤTE DVEŘNÍ PROSTOR - 2 MÍSTA PRO INVALIDY apod :D :P :D :( ;) ;) ty invalidi to je dobra recese ty jo NO super to ji bude sedet :D Ale ta pro air ride se my neliby :P ten je TOP :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Já mám nálepky dvě, CZ a Dítě v autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Já mám nálepky dvě, CZ a Dítě v autě :) a jestte tam vidim jakouisi bilou...je to jedno.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 jak tak koukam z okna, tak zacina lestici sezooonka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 z okna hezky, ale na teplomeru 0°C :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Březen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 ja mam na teplomeru 41.1.... proste lesitici sezona :) :D za chvili jdu umejvat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Březen 7, 2011 Sdílet Odesláno Březen 7, 2011 asi ho nemas ve stinu, co :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.