burek Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Já že kalil rychle? Vůbec nee, to vy jste byli žíznivá čára :DKdyby ti to vyšlo, tak přijeď na sraz u Olympie v říjnu. Myslím, že je to ve středu 13.10. Malej je docela hodnej, ale to vstávání 2x a 3x za noc je trochu únavný. Moc zkušeností ještě nemáme, mám koťata doma teprve třetí den. Však uvidíš ... Já sice nekojím, ale mám funkci "šéfkuchař mléčnýho baru" :( :) ;) sefkuchar... no to stim vstavanim verim , prave proto jdeme do vetsiho ted a konecne svyho, tak snad se nic nepokazi.... na sraz dorazim pokud nebudu mit na prd smenu v praci... my to nekalili,a nahodou jsme jeli podle predpisu domu jsem dojel za 3.8l a to nez sem najel na dalnici tam mel 3.6l :D to vis s kubikem se to moc nedalo mu to prd jede (cti jako humor) :( :D :D :D urco bz jsme amrop pak stebou potreboval poplkat ohledne kocarku, sedackz a isofixu, yatim mame cas ale sbiram informace atd/... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Já že kalil rychle? Vůbec nee, to vy jste byli žíznivá čára :) no taky mi prislo zes tomu musel docela slapat ;) my jsme jeli naprosto v klidecku. doma jsme byl za 6,4 coz by v rychlym tempu nebylo mozny... jinak jsem rad luke, ze mas v avataru moje auto :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 2.4. 2011 by to melo kouknout poprve na svet a nemá to být 20.4. stejně jako já ??? a pohlaví už víte ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 mara to kalil jak drak.kubiku nemas zac.tak krasny predface musi byt v mem avataru ! Makine nevime zatim.to az pozdeji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 a uz jsem si dneska volal na ty ciry folie, takze mozna budou uz letos. takze doufam na jare uz zacnu konecne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 a uz jsem si dneska volal na ty ciry folie, takze mozna budou uz letos. takze doufam na jare uz zacnu konecne... to jsem na ne dost zvedavej bejku.... hele ty plechy ber!!! :) jsou husty ty maji aspon 10.5J :) :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 jo a krome toho ze ani nevyjedu na obrubnik, tak ani nezatocim :) no folie budu vedet po dovoleny, pac ty co dela ten chlapik, tak se primo na auta ciry nedelaji a bude muset zkusit jestli ty co se davaji na budovy jsou dostatecne tvarny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 (upraveno) kubiik: tak jsem možná trochu rychleji jel, to víš těšil jsem se na kluky na srazu :) burek: klidně můžeme dát někde kafčo mimo srázek a pokecat. Po vyměně mobilu jsem nějak Luky potratil tvoje číslo, napiš mi prosím SMS. Co se týče kočárku, sedačky atd. můžeme poprndat, ale nebude to na chviličku Jo a čubku máš teda pekelně složenou dole a kola po vyleštění hezky prokoukli ... to já nic P.S. ta spotřeba je fakt hodně dobrá, já bych se na 3,6 dostal taky, ale asi by mě to nebavilo :) Upraveno Září 9, 2010 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 tak ono PDčko obecně je na spotřebu horší.. ale zas má vyšší krouťák a kultivovanjší zvuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Věřím, že spotřeba bylu opravdu velmi nízká, ale měří to dobře těch 3,6 ? :-) Jinak kočár se Lukine nech poradit od ostatních a předvést co to umí a co ne, dojeď do Medlánek mrknout... To Pentadius: co máte za kočárek a dáš to do RSa ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 ty voe, za 3.6 jste nejeli urcite ja to pak domu docela "hnal" a dojel jsem za 4.7 :) taky blbost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 ty voe, za 3.6 jste nejeli urcite ja to pak domu docela "hnal" a dojel jsem za 4.7 :) taky blbost :) blost jak ? jako za více, já si vzdycky ulozim pocet nafty a km a za cca 12000km to vychzí na moji cca 6,2 a to dle PP ukazuje 6,6 - 7,0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 jako ze pp ukazuje malo, urcite mi to ted keca o litr :) pred tryskama a chipem to bylo presny, ale ted to keca a nejdou nam vyrovnat hodnoty vagem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Září 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2010 palubak keca o 0.5l.81kw si vezme draku vic nez 66. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 voe... vzdyt to mame oba stejny :) motor je v zakladu stejny, oba mame stejny trysky, jen to mam doladeni softem jeste :) a ze 81 zere vic nez 66 je zase nejakej vymysl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Září 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2010 draku me to z vyfukovych plynu vyrabi naftu! Jmemuje se to DPC a je to za tezky priplatek :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 z tebe padaji rovnou brikety, co permonik za tebou je sbira a hned priklada pod kotel v motoru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 z tebe padaji rovnou brikety, co :D permonik za tebou je sbira a hned priklada pod kotel v motoru :D :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 dnes namontovano komplet osviceni LED- parkovacky, stropni lampicka a osvetleni SPZ.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Pak nahod fotky, a od koho to LEDky jsou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Pak nahod fotky, a od koho to LEDky jsou? v brne dnes sviti dost slunko takze vecer nafotim, mam to od ol@fa a kupovano na http://stualarm.cz/ tak jsem zvedav, lampicka sviti krasne i ve dne tak jsme zvedav co vecer... doufam ze nebudu zklamany... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 jo od nich mám taky veškerý led-ky a jsem s nima moc spokojenej už mi chyběji jen 2 páry žárovek a auto bude komplet v led-kách :) teda až na H4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 faaaakt?? tak to jsem ty jo mooc rad!!!!! ja teda zadni svewtla nemam v ledkach jen to co jsme psal.. prislo me to zbytecny, ale co by jsme chtel dat mozna do ledek tak je treti brzdove svetlo protoze ty sklenenky co tam jsou jednou sviti 10x nessviti, pak prasknou to je hruuza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 (upraveno) to já mám zadní lampy(tam musím koupit ještě dvouvláknovku ) přední parkovačky,interier a chcy dát ještě přední a boční blinkry a pak možná čase i 3 brzdový snětlo ale do toho se mi moc nechce Ale jinak svítěj brutálně dobře se klidně koukni ke mě do vlákna :) Upraveno Leden 28, 2011 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 ted to u tebe ladim ale cceece 23 stranek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...t&p=1068950 abys to měl jednodušší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 (upraveno) diky akoratr koiukam ze ta spz moc neni osvicena..... takovy dve kolecka oprava: to je na videu na fotce uz to vypada krasne Upraveno Leden 28, 2011 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 v pohodě ale je to opravdu hned znát dokonce když couvám tak i docela vidím přes okna jak tam mám ty folie a to je co říct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 no na folie pujdu na jare ty jo.... tak na to jsem taky zvedav na to couvani to aby sem si dozadu dal halogen na prisvicovani :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 nazdar burek nebyl jsi tady dlouho Co ty kola das jih do ruzove :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.