Přejít na obsah

moje cerna cubka

Doporučené příspěvky

konwas: a proc kdyz das misto 15" treba 18", tak mas z auta kozu?

asi tak... treba speedy chtel dat na fabii 15ky sice s nizkym profilem ale proste je nejnize... no ja myslim ze to rozvadet nema cenu.. ono zalezi jak mas siroke kolo potom se z toho pocita vyska profilu atd.....

je to jedno :palec:

Odkaz ke komentáři
Zadek mas podle me moc extremne dole, ale jinak az na ty samolepky se mi moc libi! :lool:

extremne neni dole je malo dole tak ti to reknu.... predek spustim jeste...

jinak stredove kryty kol jsou od ted splichnute na cerno

jinak nevim jestli si toho nekdo vsimne ale kola jsou vylestena....

Upraveno uživatelem burek
Odkaz ke komentáři
nádhera :lool: :palec:

kola taky krásně naleštěný :loool:

neplánuješ folie? :pivo:

bude mimco tak by jsem je i dal aby mu nesvitilo do oblicejicku,ale je to otazka penez... ted se musi zaplatit vse kolem... odhadce, bance.... atd... ale neplanuji moc tmave... jeste uvidim je to 3500 coz je ted na me certi dost...

Odkaz ke komentáři
Zadní část vozu je na moje gusto moc nízko :loool: ale jinak pěkně rozmazlená Octule! :palec:

To máš ravdu toho jsem si nevšiml, to bych už tam asi nic ani nikoho nenaložil, abych neškrtal :lool:

Odkaz ke komentáři
Máš to fakt vymazlený, hlavně ty kolesa...

dekuji

Zadní část vozu je na moje gusto moc nízko :loool: ale jinak pěkně rozmazlená Octule! :palec:

no ja budu predek snizovat jeste... chci jit na krev dolu.. ale muzu rict ze jezdit stim neni prdel hlave knam na chalupu, jeste ze mam pod motorem plech... :pivo: ale je to proste srdcovka

To máš ravdu toho jsem si nevšiml, to bych už tam asi nic ani nikoho nenaložil, abych neškrtal :lool:

tak ja vzadu nikoho nevozim , max budu vzadu mit kocarek a sedacku... a sem tam nakup takze v poho a na somtacku po brne to je dobre... pokud nejedu k nasim na chalupu a nejede 30 km h :pivo:

Odkaz ke komentáři
tak ja vzadu nikoho nevozim , max budu vzadu mit kocarek a sedacku... a sem tam nakup takze v poho a na somtacku po brne to je dobre... pokud nejedu k nasim na chalupu a nejede 30 km h :lool:

Taky jsem si něco takového myslel a ejhle, vezl jsem prituli a jeji rodinku na let a každou chvíli jsem si škrtnul a to ještě nemám snížrno.

Odkaz ke komentáři
Taky jsem si něco takového myslel a ejhle, vezl jsem prituli a jeji rodinku na let a každou chvíli jsem si škrtnul a to ještě nemám snížrno.

tchanovi a tchini reknu ze maji auta tri tak at sednou a jedou zamnou :lol: tim to pro me hasne :P :D :D treba dnes sem mel uplne narvanej kufr z chalupy a nikde sem neskrtal , vzadu sem vezl tri lidi a vepredu ja a spolujezdec a taky v púoho... ale to bylo po meste takze silnice usly...kdyby sem jel nekde mimo brno asi by to bylo horsi

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...