lojzahlina Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 No já bych dal H&R 10mm na kolo (tzn. 20mm na nápravu) ale nevím jestli mají ty H&R homologaci, cena je nějakých 2400kč + delší šrouby samozřejmě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Maji "jen" TÜV homologaci, coz znamena, ze jsou kvalitni. Ale nema TÜV-SÜD, takze nejsou schvalene pro provoz na pozemnich komunikacich. Dost by me zajimalo, jestli nekdo mel nehodu s podlozkama a jak to dopadlo, protoze to je de facto jen kolo s mensim ET. edit: chapejte, ze me jeste zadnej fizl nekontroloval.. proto nevim, co vsechno vyvadej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 hmm..to je na prd pěkně...tak nevím jestli do toho vůbec půjdu. Rozšiřovací podložky H&R jsou vyrobeny z vysokopevnostní hliníkové slitiny a jsou eloxovány pro maximální odolnost proti korozi. Ve srovnání s běžnými ocelovými podložkami jsou až o 70% lehčí. Rozšiřovací podložky H&R je možné zakoupit pro téměř všechny běžné vozy a ve většině případů jsou podložky opatřeny evropskou homologací TÜV.V sortimentu H&R naleznete i kolové šrouby a štefty se standardní i prodlouženou délkou.Přednosti podložek H&R:- přesná výroba pomocí nejmodernější CNC technologie- vyrobeno z vysokopevnostní slitiny hliníku- vysoce účinná antikorozní úprava- k dispozici pro téměř všechny typy vozidel- evropská homologace TÜV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Dnes jsem tě potkal v protisměru směrem od Olomouce na Mohelnici na dálnici kolem 13-té hodiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Jo, v tu dobu jsem tam jel ;) žes mě poznal v protisměru... :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Samo, nárazník se světly byl první věc, které jsem si všiml, ale mám-li být upřímný, do dálky až svítily ty tvé hnusné poklice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 :D njn už by to chtělo přezout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 ...a abys chápal, jak hrozné to je, dodám, že jsem si jich všiml, i když jsem tě míjel a jel jsem 160 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 no tak to bych se měl nad sebou zamyslet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 :lool: Dej tam aspoň originály 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 no to taky není zrovna žádná hitparáda...poklice vzhledově stojí všechny za prd.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Samo, je to hnus tak jako tak, ale promiň, to, co máš ty, je snad to nejhorší, co se dá najít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 no po pravdě, působí to pouťově..navíc po roce co je mám tak chrom zoxidoval a na netu na obrázku to vypadalo líp než ve skutečnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Já to znám, kdysi (kolem roku 2003) už byly k dispozici a tehdy je měla mamka na zimu na BMW. Chrom po pár letech vypadal hrozně a obecně ty poklice stály za prd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 já to na zimu zas nějak neřeším...hlavně když je to zadělaný, ale že by se mi ty poklice líbily, to říct taky nemůžu..stejně už budu brzy přezouvat, tak už to s tím nějakej týden vydžím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Také se těším na přezutí (snad hned na začátku dubna) Na zimu mám zatím ty origoš poklice, přemýšlím, zda pak na další zimu nekoupit originál liťáky 15" (třeba Deimos) - ale to se ještě uvidí, v zimě to také až tak neřeším.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 já na zimu liťáky kupovat nebudu určitě...není to to pravé ořechové pro auto..hlavně když jezdí člověk na hory, i když letos by to zrovna ty liťáky sneslo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Letos bys mohl jet i na 20" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 :D tyjo neblbni..to bych už neměl vůbec žádnej komfort, ale 17ky by se letos v zimě daly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Ján se těším i na ty blbé letní 16" :D Přeci jen jsou ty 15" na autě jak houpačka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 no to jo.. já měl před tím na léto 15" oriony...nejhnusnější kola od škodovky a jakou máš šířku pneu u těch 16"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Zase tak strašné to není.. Ale faktem je, že moc hezké nejsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 no když jem přešel na ty 17" tak tam byl obrovskej rozdíl, líp to sedělo, tak jsem zvědavej na kombinaci se sportovním podvozkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Budeš spokojen s 17, ale mel si možná koupit bilstejny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 no na ten zadek jsem přemýšlel o bilstejnech, uvidíme kolik ty zadní tlumiče vydrží.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 (upraveno) Do předních parkovaček musí být CAN-BUS Ledky nebo stačí obyč? myslím tím u předFL Upraveno Březen 5, 2014 uživatelem lojzahlina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Obyčajné nefungujú, potrebuješ CAN-BUS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 http://www.rafservis.cz/zbozi/show/60/led_zarovka_patice_t10_12v_6xsmd_bila_canbus něco podobnyho mám a spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 právě že jsem objednal odtud dnes nějaký žárovky (do kufru a na SPZ) a z kufru mi zbydou 2 žárovky které nejsou canbus, tak přemýšlím, kam je hodit...asi nikam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.