lojzahlina Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 :D já ti dám offroad, tak vyjel jsem mimo cestu no.. ale tady na té fotce to fakt zrovna vypadá jak někde na poli...:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 toto by se mi líbilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 me taky,nekdo ho prodava?Nebo jen si nasel fotku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Je to nakombinovaný ze 2 volantů...na volanty.net mají ten volant tady toho tvaru a vnitřek jsem našel na netu. Škoda, že se nedá koupit takhle komplet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 no já bych chtěl MF 4 ramínko z S2, aby mě jela i multifunkce.. ale je to hrozná darda... vyhody ten O3 volant má: horší kvalita provedení, ale lepší ovládání multifunkce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 horší kvalita provedení není výhoda ne? :D no mě by stačil bez multifunkce, stejně by mi nefungovala multifunkce:D ale třeba z toho volanty.net bude kvalita lepší, myslím, že si to sami přešívají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Volanty.net 100% doporučuji! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 máš od nich? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Tak je to výhoda ne? Ušetřili jsme x desítek kilo na o3 ani se nedivim když to plastovou vanu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 jo hrozná výhoda...:D mohli udělat třeba kastli z bakelitu.. to by teprve ušetřili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Jj, mám od nich ;) Kvalita snad lepší, než u originálu, super domluva a dobrá cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 to ti jen přešívali volant nebo jsi od nich bral novej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 No, vrátil jsem jim za 500,- kč ten starý gumový a za 1500,- kč mi obšili nový "korpus", na mou žádost mi dali ten z origo koženého volantu, který má jakoby náznak bicepsů ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 (upraveno) za tohle bych bral hromadně řidičáky.... oba případy se mi už totiž staly a to v Olomouci u Globusu... Upraveno Duben 2, 2014 uživatelem lojzahlina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 To je buzerant jeden zasranej mel jsi mu rozmlatit drzku hajzlovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 no je to na ranu toto... :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Druhé video: Typický případ české stupidity a ignorace. Nejlepší bývá opřít se o klakson. Češi se prostě zip nenaučí nikdy... První video: A o co tomu chujovi šlo? Fakt ho vytáhnout z auta a roztřískat mu tu jeho stupidní palici baseballkou. A ten jeho zasraný pazour bych si nechal nakonec - pěkně pomalu bych mu ho se vší radostí lámal, aby si to příště rozmyslel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 jak je to druhý video, tak když se mi to stalo, tak jsem troubil jak na lesy, ale nebylo mi to nic platný :( až tak 5. auto mě pustilo...kkti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Mas muj obdiv,ja uz bych vylzezl z auta,tohle bych nevydrzel,klobouk dolu pred tvou trpelivosti! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Tak to je typický příklad vyjeba*ce... Ten na tom prvním videu je adept na krypla roku..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 (upraveno) Ad 1. když by se smáznul ten začátek (přejetí plné čáry) , tak by se možná, krom jiného, dal udělat na vybržďování. Ad 2. i když to bude znít blbě, tak potížista byl v tom Volvu. Zde se nejednalo o zip, ale o změnu jízdního pruhu. Zřejmě stejná situace by nastala i v prvním videu na konci pruhu, kdyby tam nebyl ten blb. Upraveno Duben 2, 2014 uživatelem motoosman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Ad1: sice prejel plnou, ale za 10m byla prerusovana a problem je v idiotech neznajici zip, kteri tvori nemyslne a zbytecne kolonu a take v samozvanem fizlovi v O2. Nevim, jestli je dobre, ze autor videa nevystoupil a nesel mu to vysvetlit. Na jednu stranu to je dobre a na druhou stranu spatne. Ad2: Volvo se chovalo dle predpisu. motoosman: mas nejaky argumenty, proc se nejednalo ani v jednom pripade o zip? Podle me jsou oba pripady ukazkou zipu. 1. je uplne jasnej zip, klasicky trvaly zuzeni a 2. video je docasne zuzeni kvuli nehode a zmena provozu, oznacene kuzelem -> zip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Argument je jednoduchý: paragraf 12 zákona 361/2000 sb. Tipnu odstavec 5. Dá se říci, že ZIP má 2 podmínky. 1. Pruh přestal být průběžný 2. Jedná se o souběžnou jízdu Druhá podmínka nebyla splněna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Přesně tak. Konkrétní citace dotčených odstavců §12 "Jízda v jízdních pruzích":5) Přejíždět z jednoho jízdního pruhu do druhého smí řidič jen tehdy, neohrozí-li a neomezí-li řidiče jedoucího v jízdním pruhu, do kterého přejíždí; přitom musí dávat znamení o změně směru jízdy. Při souběžné jízdě umožní řidiči vozidel jedoucích v průběžném pruhu řidičům vozidel do tohoto pruhu přejíždějících z pruhu, který přestal být průběžným, vjet tak, aby se vozidla jedoucí v průběžném pruhu a vozidla do něho přejíždějící mohla řadit střídavě po jednom do jízdního proudu průběžného pruhu. Tam, kde se dva jízdní pruhy sbíhají v jeden, aniž by bylo zřejmé, který z nich je průběžný, nesmí nesmí řidič jedoucí v levém jízdním pruhu ohrozit řidiče jedoucího v pravém jízdním pruhu.A souběžná jízda je toto:(3) Je-li na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích v jednom směru jízdy taková hustota provozu, že se vytvoří souvislé proudy vozidel, v nichž řidič motorového vozidla může jet jen takovou rychlostí, která závisí na rychlosti vozidel jedoucích před ním, mohou jet motorová vozidla souběžně (dále jen "souběžná jízda"); přitom se nepovažuje za předjíždění, jedou-li vozidla v jednom z jízdních pruhů rychleji než vozidla v jiném jízdním pruhu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Ať je to jak je to ,stejně si značná část "řidičů" myslí že jediný zip je ten u kalhot.... Protože ani v místě kde je přímo značka na střídavé řazení ,toto nedokážou pochopit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 To je fakt. Ale když vynechám neznalost zákona, tak je toto ustanovení trochu nešťastné. ZIP ano, ale bez podmínek, kdy ano a kdy ne. A ta značka je pouze informativní a platí jen za splnění těch 2 podmínek výše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.