jenule Odesláno Únor 24, 2012 Sdílet Odesláno Únor 24, 2012 Cus klubáci porádí mi někdo jak zjistit nebo lepé po jake verzi sběrnice can běhá moje auto ? Octavia 1.9 TDi LaK r.v 2001 u octavie 2 sem se točetl že tam jsou dvě verze 1.6 a 2.0 tak mohl by mi nekdo říct jake vertze jsou u octavií 1 díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Cus klubáci porádí mi někdo jak zjistit nebo lepé po jake verzi sběrnice can běhá moje auto ? Octavia 1.9 TDi LaK r.v 2001 u octavie 2 sem se točetl že tam jsou dvě verze 1.6 a 2.0 tak mohl by mi nekdo říct jake vertze jsou u octavií 1 díky moc řekl bych že OI nemá can 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 řekl bych že OI nemá can no tak to se dost kecáš :-D je can ta moje na 100 pro ale sám nevím od kdy tam ten can dávali do octávek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 OI maji CAN tuším od faceliftu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 CAN mají O1 tuším od března 2001... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 hoši neřešte odkdy ma can ale po jake verzi can bus komunikuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juro sdi Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Výstup na diagnostiku má Octavia 1U vždy k-line. Can komunikácia je tam len medzi niektorými RJ a slúži na interný prenos dát. Výstup mimo auto cez OBD je určite k-line... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenule Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Výstup na diagnostiku má Octavia 1U vždy k-line. Can komunikácia je tam len medzi niektorými RJ a slúži na interný prenos dát. Výstup mimo auto cez OBD je určite k-line... no ted ja sem to nepochopil nejak abych priblizil o co mi de u octavii2 se uvadí že komunikace mezi jednotkama běhá po protokolu nejakým can bus verze 1.6 u nových 2.0 tak by měla zajimálo po jaké verzi běhá u O1 nebo kde by se to dalo zjistit ? po budu dávat do O1 columbusa ale ten jede pres can,kterej mu rekne ze zaplej klicek,ze couvu atd existuje prevodnik kterej to z mych drátu prevede na ten Can aby to fungovala ale kdybych to chtel propojit z maxidotem tak to už ide přes can přímo no a to taky existije prevodník z verze can 1.6 na 2 tak proto potřebuju vedet jaká je to verze abych vedel jakej prevodník resit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.