Guest adostasik Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Caute Mam problem z parkovaciou kamerou a columbusom. Namontoval som sii kameru do osvetlenia SPZ nakodoval som columbusa na to ze ma kameru bez navadzacich ciar. Ked zaradim spiatocku obraz sa zobrazi a ide vsetko fajn ale po cca 20 minutach jazdy ked zaradim spiatocku obraz sa zobrazi len na par sekund a prepne sa naspat na radio aj ked mam dalej zaradenu spiatocku . ide o columbusa 3TOO35 6806 a SW je tam 5274. Tak sa chem spytat ci mi neviete poradit co treba dokodovat alebo ci treba prehrat SW ? Dik za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest polopašík Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Ahoj kluci, nevíte kód origo kamery na OII fl 2010 ke columbusu. Nechci žádnou činu.děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 (upraveno) Upraveno Duben 4, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest polopašík Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 Óóóó mnoho krát děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wanpaoulu Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Mohol by prosím niekto poslať fotku, ako vyzerá osvetlenie špz po jeho nahradení za osvetlenie s kamerou? Je to osvetlenie postačujúce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DildoGripak Odesláno Říjen 25, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2016 Ahojte, mam O2, kameru napojenu na cuvacie svetla. Kamera ide (síce s pásmi) až dokým nenaštartujem. Potom už len čierna obrazovka a skáče mi tam nejaký biely pás..... Pochopil som správne, že tam treba dať nejaké relátko či rezistor 12V? môže byť takýto? http://www.eshopbn.sk/led-auto-ziarovky-odpory-rezistory-led/638-rezistor-pre-led-ziarovku-12v5w-bal1ks.html ako ho potom zapojiť? niekde som videl že ide na nulák aj na plus - nie som elektrikár - ani tomu nerozumiem, nechám si rád vysvetliť. Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
traclav Odesláno Únor 11, 2017 Sdílet Odesláno Únor 11, 2017 Čau, nevíte někdo co potřebuji na připojení couvací kamery k amundsen+. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DildoGripak Odesláno Únor 20, 2017 Sdílet Odesláno Únor 20, 2017 chlapi ja som asi drbnuty zapojil som cinch do radia mal som zapojene plus aj minus na cuvačky vtedy išla kamera pri zhasnutom motore, jak som naštartoval, nešla... tak som to včera prepojil (plus aj minus) na zasuvku v kufri teraz kamera stale svieti. Prosim vas kde je chyba? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastik.n Odesláno Březen 4, 2017 Sdílet Odesláno Březen 4, 2017 Mám tuto kameru https://www.autio.cz/42936-kamera-format-pal-do-vozu-skoda-octavia-ii-sedan-i-combi-od-2010-13-integrovana-do-ovlad.html S tímto adaptérem https://www.autio.cz/13573-video-vstup-pro-vw-mfd3rns510.html Napájení kamery od osvětlení kufru a vše funguje super. Octavia2 fl combi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN FROLKA Odesláno Březen 24, 2017 Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 Ahoj hosi jake pouzivate radio ke kamere ja jsem dal kameru a radio http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=32347&view=&hl=&fromsearch=1 Ale po tydnu jsem ho vracel nemelo rds na predvolbach a v hf se radily kontakty telefonu podle cisel ne podle jmena ...jinak na kameru bylo super ukazovalo carami i trajektorii zatoceni posle natoceni volantu Jeste zvazuju pridat externi monitor jen pro kameru naklady minimalni ale vypadalo by to v aute blbe ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Březen 24, 2017 Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 to teda - neuvažoval by som o tom externom monitore ani náhodou, už len tá predstava nie je moc vábna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 5, 2018 Sdílet Odesláno Únor 5, 2018 Prosim o radu, budu dodelavat high kameru, mam uplne vse, vcetne kamery, ale tu nemam kam dat, naivne jsem doufal, ze se prodava madlo s pripravou na kameru jako samostatny dil, ale to jsem opravdu nenasel, to se v pripade selhani mikrospinace musi menit i kamera?!:) Staci mi jen cislo dilu nebo kam se podivat Mam v ruce madlobz audi, ale to je jednak vetsi a jednak k nemu nemam protiplech, takze jestli kupovat jen plech nebo komlet spinac je skoro jedno. Dekuji moc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 6, 2018 Sdílet Odesláno Únor 6, 2018 musíš koupit kameru včetně madla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snilo Odesláno Únor 6, 2018 Sdílet Odesláno Únor 6, 2018 bola by tu este jedna moznost. Pouzit puzdro kamery z modelov VW napr. scirocco (3W0807210B+3W0807151). Kamera nebude integrovana v madle, ale bude separe. To puzdro sa da u VW kupit aj osobitne .... a stoji vraj cca 5-6€ (negarantujem ze presne tato varianta, lebo vw ich ma viacej) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 7, 2018 Sdílet Odesláno Únor 7, 2018 musíš koupit kameru včetně madla Děkuju Rolbo, přesně toho jsem se bál, holt klasika s náhradními díly, v případě selhání mikrospínaše to musí být strašný překvapení pro majitele... Děkuju, je to škoda, tohle je hodně levné řešení a i elegantní, jen u O2 na ní už není na středu místo a musel bych uhnout s jednou lampičkou SPZ. Nakonec jsem vymyslel jiné řešení s větší přidanou hodnotou:) Ještě jednou děkuji! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zemko265 Odesláno Červenec 3, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2018 Ahojte. “Jopoz” prosim ta viem ze prispevky su uz stare ale potreboval by som poradit. Pouzil som tvoju schemu a ten kondenzator mi zacal dymet a zhorel. Neviete mi poradit co moze byt zle? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 3, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2018 Určitě si přepólovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hany-Lex Odesláno Srpen 27, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2018 Chlapáci, nevím, jestli to už někdo nedal, ale při procházení ,,číny,, našel jsem záležitost, kterou jsem sám řešil, problém, kdy při klíčku v poloze ,,I,, kamera funguje a v poloze ,,II,, už kamera nefunguje, tak jsem náhodou našel tohle.... stojí to pár korun a neuvěřitelně to pomůže.... https://www.aliexpress.com/item/12V-DC-Car-Rearview-Camera-Power-Relay-Capacitor-Filter-Rectifier-Car-Rear-View-Camera-Connecter/32870867434.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.492f4c4d3E4h8R 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.