cosby Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 (upraveno) Tak jsem se do toho pustil.Pár foto z úpravy. Neznalí asi moc neuvidí,tak jen malá komentář.Vidíte přepinování konektorů,vedení kabeláže,nějakou tu rozborku potřebných plastů. Jedná se o celkem jednoduchou úpravu+ přehrání FW,i když podle mě malinko zbytečnou.Smysl má snad jen hlasové ovládání navi,jinak podle mě naprosto zbytečné a pomalé.Abych musel zmáčknout knoflík a říct,že chci rádio,to si rovnou zmáčknu knoflík rádio a je to. Jinak původně byla v Superbu Nokia Premium,ale ta mi nesedla tak jsem dal klasickou BT s indexem D,proto je tam vidět nezapojená GSM anténa.Takže k hlasovému ovládání lze použit jak "železnou" BT sadu tak plastové Nokie. Upraveno Srpen 30, 2009 uživatelem cosby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VavrinaL Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Existuje někde ke stažení aktualizovaný návod pro Columba - hlavně popis možností hlasového ovládání...? Na webu škodovky je jen předchozí verze. Dík za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Kabel k microfonu má být stíněný.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest maxipes6 Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Mozem sa opitat, ci je hlasove ovladani dobre ci zle a je pouzitelne aj pocas jazdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.