zebroo Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Ahoj kluci manželce se povedlo při stahování přimrzlého okna rozbít mechanismus , chtěl jsem se zeptat jestli u OCT2 jdou vyměnit jen ty plastové kostky co byly u OCT1 nebo celý mechanismus díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Musíš měnit celou stahovačku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Musí se vyměnit celá , taky mě to čeká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Tak tohle znám na OI jsem přišel naráz o tři..no dobře mi nebylo.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hugo63 Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 potřeboval bych poradit,,,,zamrzla mi stahovačka u řidiče a samozřejmě jsem na to zapoměl a bylo vymalováno,,,musím měnit celou stahovačku nebo stačí vyměnit jen ty kostky,,,,Octavia I combi L§K rok výroby 2000 ,,,,, díky moc,,,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.