Přejít na obsah

Pravé zpětné zrcátko - velké

Jirik.DC

Doporučené příspěvky

Řeším výměnu malého originál zpětného pravého zrcátka za velké. Řešil jste už někdo? Natrefil jsem na informaci, že lze použít pravé velké zpětné zrcátko z Octavie, jen se musí přehodit na nosič zrcátka z Fabie (hliníkový nosič s čepem šroubovaný do dveří a na něm černý plastový krycí trojúhelník. Chci se zeptat..pasuje tvarově toto zrcátko na původní hliníkový nosič s čepem a hlavně na ten černý trojúhelník, který je našroubovaný na dveřích? Jsou v tomhle přechodovém místě zrcátka z Fabie a Octavie stejná? A jak je to s výstupky, které aretují jednotlivé polohy..odpovídají také mezi oběma zrcátky? Díky za jakoukoliv radu..

Odkaz ke komentáři

Jirko já mám předělaní zrcátko z OI na Fabii. Z venku to vypadá skvělě, obě jsou stejné a symetrické. Horší je to za volantem. To musím mít pravé sklo zrcátko vytočené na maximum k vozu, abych viděl alespoň kliky na pravé straně auta.

Pokud jsi ovšem větší řidič než já (174 cm) nebo sedíš rád vzadu či ležíš při řízení, neměl by to být problém. Co se týče asferického skla, to se sice dá sehnat, ale asferická je pouze jeho pravá část, takže proto abys lépe viděl bok auta Ti to nepomůže.

Když tak zítra nafotím.

Odkaz ke komentáři

Z Autokelly bude čínské, co tvarově nepasuje plast černého trojúhelníku na kryt rádia v místě přechodu? Takové jsem totiž viděl a je na tom docela dost vidět, že to není ani druhovýroba, ale ještě něco míň. Nebo to odpovídá kvalitativně originál zrcátku.. Ono i originál sklo zrcátka je kolem lemované..to co jsem viděl, má jen kusem oboustranky nalepené sklíčko na plastu, lem to nemělo žádný. Tím neříkám, že by to mělo být ono..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...