Přejít na obsah

Moje béžovo - černá potvůrka

Doporučené příspěvky

To je fakt. Víte někdo jak se postupuje při prodeji auta na leasing? Já jsem to nikdy nedělal, tak kdyby někdo věděl, byl bych rád za každou radu nebo nápad. Když se dá auto do bazaru, tak autobazar doplatí leasing a poté se auto prodá (když se to podaří)? Ale to si asi nechá za to velkou částu ne?

Odkaz ke komentáři

No já když jsem kupoval auto, tak na něm taky ještě chyběl doplatit leasing. Bylo to myslím 220 tis. + asi 10 splátek nebo tak nějak. Každopádně majitel dostal těch 220. Já jsem měl při koupi několik možností. Ta první, že bych koupil auto za těch 220 a převzal leasing a splatil. Nebo mi škodovka nabídla, že leasing zaplatí a jaá to vezmu za hotový to bylo těch 220+sečtený ty zbývající splátky. No a já zvolit 3. možnost a to, že jsem je to nechal zaplatit a já si vzal na auto úvěr. A auto tím pádem bylo napsaný už na mě, já auto za rok splatil a mám klid. Takže záleží kolik ti bývá splátek. Sečti to pak si řekni za kolik to chceš prodat, odečti částku leasingu a vyjde ti kolik za auto dostaneě, když to někdo koupí. No a ten leasing by potom měl přejít buď na nového majitele nebo by to splatil bazar. Tak nějak si myslím, že to je.

Odkaz ke komentáři

Super, dík za radu. Vypočítám to tak jak si napsal :palec:. A ty jsi auto kupoval v bazaru nebo přímo od majitele?

Ono asi nejjednodušší by bylo to dát do nějakého bazaru aby to doplatil a vyřídil všechny potřebné potřebné formality nebo ne? Nemyslíš, že by mě pak bazar oškubal? Když bych dal auto k prodej, tak potřebuju nějaké jakoby povolení od leasingovky?

Upraveno uživatelem boukic
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Já facelift na klasický oktávce moc nemusím, rso je už lepší, ale scout, ten je nejhezčí:palec:. Na ty ostatní verze mi ten předek přijde moc velkej, ale scout díky větší výšce a oplastování vypadá mohutně a k tomu mi ten předek sedí.

Upraveno uživatelem boukic
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...