Guest Krab Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Zdravim, potřeboval bych vědět, jakej telefon (Nokia) se dodával se seriovym handsfree k Octavii Laurin&Klement rok 2000. Díky předem za odpověd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Nokia 5110 alebo 6110, ale da sa pripojit aj iny staci kupit prepojovaci kabel na telefon a moze ist aj napr. e50... tie co maju pop port 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mr.Ham Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Nokia 5110 alebo 6110, ale da sa pripojit aj iny staci kupit prepojovaci kabel na telefon a moze ist aj napr. e50... tie co maju pop port Jde připojit i jiný telefon nez NOKIA ? (třeba něco co mam mini usb).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Přes bluetooth by měl fungovat každý přístroj co má tuto funkci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mr.Ham Odesláno Září 11, 2009 Sdílet Odesláno Září 11, 2009 Přes bluetooth by měl fungovat každý přístroj co má tuto funkci to prave nechci.. chtel bych aby to fungovalo postaru.. jen vlozim telefon a vse funguje.. a ne porad zapinat bluetooth.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Září 12, 2009 Sdílet Odesláno Září 12, 2009 (upraveno) a co naopak ze naco stale vypinat bluetooth? ja ako som kupil telefon som bt este nevypol, a ze to zere baterku? to neni wifi ze stale hlada siete, a dokonca ani to nevypinam a mobil vydrzi, mozno tie prve zrali batt aj bt ale moc tomu neverim... urco to nieco zozere ale to je zanedbatelne len ak hras hry multiplayer cez bt... a ked tak sa mobil nabija, aspon ja mam z HF aj kabel na nabijanie NOKIA CK300 Upraveno Září 12, 2009 uživatelem askerfaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pirate tdi Odesláno Září 17, 2009 Sdílet Odesláno Září 17, 2009 Ja by som to riesil cez bluethoot. taktiez mam radio s bluethoot a som spokojny. Mam nadstavenie na nokii aut. parovanie cize oviac sa nestaram vsetko sa robi samo a nepostrehol som ze by sa mi viac vybijala bateria. stary sposob pripojenia cez skarede drziaky ktore stoja cca 100€ a robia sa aj tak iba na stare telefony by som uz neriesil. Je to skor krok spät ako vpred. Pripadne si kup originalny drziak nokia na mobil sprisavkou na okno co ma konektor na nabijanie.Kabel natiahni od zapalovaca a nabijanie mas poriesene ked sa bojis bluethootu krs bateriu.Kolega to ma tak spravene a je to aj dizajnovo pekne aj funkcnostou, ako stare hnusne konzoly skrutkovane kdesi samorezkami na pristrojovku, nemyslis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mr.Ham Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Ja by som to riesil cez bluethoot. taktiez mam radio s bluethoot a som spokojny. Mam nadstavenie na nokii aut. parovanie cize oviac sa nestaram vsetko sa robi samo a nepostrehol som ze by sa mi viac vybijala bateria.stary sposob pripojenia cez skarede drziaky ktore stoja cca 100€ a robia sa aj tak iba na stare telefony by som uz neriesil. Je to skor krok spät ako vpred. Pripadne si kup originalny drziak nokia na mobil sprisavkou na okno co ma konektor na nabijanie.Kabel natiahni od zapalovaca a nabijanie mas poriesene ked sa bojis bluethootu krs bateriu.Kolega to ma tak spravene a je to aj dizajnovo pekne aj funkcnostou, ako stare hnusne konzoly skrutkovane kdesi samorezkami na pristrojovku, nemyslis? ahoj.. zas tak hnusne to nevypada.. zadne sroubky nikde nemam.. je to origo tak se mi to nechce parat z auta.. navic by mi zustala dira v pristrijovce. o BT jsem uvazoval ale zase se mi nechce menit radio protoze mam na nem menic na 6CD a ne kazde radio funguje s mutifukčnim volantem a ktomu jeste s origo menicem .. toz tak no.. me osobne stare HF vyhovovalo.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 Bluetooth mám zaplé pořád a jakmile sednu do auta tak se mi to automaticky spoji s telefonem i když ho mám v kufru auta Sranda je když ho zapomenu doma a po ujeti pár metru mi to nahlasi že nebyl nalezený žádný mobilní přistroj :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavek.1 Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Zdar borci, existuje nějaký bluetooth modul, který bych připojil na origo navi škoda DX....? Nechci měnit rádio jenom kvůli bluetoot..... Mám oktu LaK a je tam origo pevná sada na 5110 6110. Mám doma ještě stařičkou 5110 a když ji tam dám tak vše funguje včetně stlumení navigace. nedalo by so to nějak pořešit....? Poraďte, buď nějaký externí bluetooth připojit přímo na navi, nobo nějakou redukci na stávající pevnou sadu, ale na nový tel. Mám teď nokii 6120 classic. Všem dík za rady. Pavek.1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 skus sa popytat v nokii na hf CK-300, CK-600 myslim ze by to nebol problem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stefan2212 Odesláno Únor 1, 2018 Sdílet Odesláno Únor 1, 2018 Ahojte neviete koľko stoji bezkáblove dobíjanie mobilu na Skoda oktavia kombi 2014 šuflík pod rádiom. Má to niekto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.