Arvik Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Zdravím všechny příznivce Octavia Clubu, Nejdříve jsem váhal, ale nakonec jsem sem svoji Octu dal. Vozítko vlastním něco málo přes 3.měsíce a jsem s ním maximálně spokojený. Je to Octavia II. 1,9 TDI PD ve výbavě elegance barva modro-šedá metalíza, rok výroby 04/2008, Dovoz DE a při koupi měla najeto cca 168000 km. Spotřeba byla přes zimu nějakých 5,9 l a uvidíme kolik se vyškrábneme přes léto :-) Jinak po koupi sem si nechal zkontrolovat rozvody a vyměnil jsem filtry a kapaliny,na léto plánuju zadní brzdy :-), úpravy co mám jen žárovky vyměněny za LED a plánuju přední masku na FL.... Tak jen do mě :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 vitej, vypada solidne, at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Čus pane..já to řikám pořád kombík je kombík.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 hezká ale už vidím že by to chtělo pár vylepšení :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 Vypada pekne,chvalim motor!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.