Přejít na obsah

moje OII-1,9TDi

Doporučené příspěvky

jsem kousek od Plzně, malé městečko, Stříbro

do budoucna se chystám ještě předělat masku, sundat znak a zbylou prohluben zatmelit a vše přelepit černou carbon folii, a taky bych chtěl černou carbon přelepit kapotu a možná střechu

něco po vzoru co je na fotce, možná bych dokoupil i přední spojler

a k tomu okínku, zadní okna jsou začerněná - N1,

zbytek okínka jsem zatím neřešil, jak jsem koupil, tak to je, možná v budoucnu, ovšem chtěl už bych to dělat podle předpisu, jak to má být

post-17607-0-35061000-1332502849_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

osobně to přímo do RS moc nechci, chci i nadále zachovat nárazník co mám (líby se mi tyto mlhovky a ne kulaté) takže až budou penízky, plánuji jenom dokoupit spojler.

folii plánuji nalepit s bráchou na dovolený - bude čas - hlavně aby na ni zbylo, při dnešním zdražování všeho :( :( :( :wallbash:

Odkaz ke komentáři

JASNE CHAPU,puvodni muj plan byl nechat zahladit listy a celej naraznik predni a zadni do laku tak aby tam nesli videt ty listy a nechat ty mlhovky bo se mi taky vice libili nez ten RS naraznik...ma to kde kdo ale nakonec jsem udelal facelift..tak jsem spokojeny ale byt tebou zahladim zakytuji ty listy a dam to do laku cele a parada,kdyz chces vyniknout a nedavat RS naraznik v laku listy ma taky hoodne lidi ale zakytovane ty listy ma malokdo :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravim, koukám na ty tvoje přední světla, vypadaj zajímavě. K mojí OII bych bral černé, ale pořád nevím jestli do nich jít. Co jsem koukal na internet, tak jsou 2 výrobci - Dectane a J.Tec. Ty máš které? Potřeboval bych variantu pro originální xenony, nevíš jestli existuje a jak postupovat při montáži? Jezdíš jenom s tím svítícím pruhem? Ten ale není určený pro denní svícení, ale jako parkovačky ne? Takže asi moc silně svítit nebudou že? Máš tam fotku jak svítí večer, nemohl by jsi přidat i nějakou za denního světla?

Odkaz ke komentáři

Zdravim, koukám na ty tvoje přední světla, vypadaj zajímavě. K mojí OII bych bral černé, ale pořád nevím jestli do nich jít. Co jsem koukal na internet, tak jsou 2 výrobci - Dectane a J.Tec. Ty máš které? Potřeboval bych variantu pro originální xenony, nevíš jestli existuje a jak postupovat při montáži? Jezdíš jenom s tím svítícím pruhem? Ten ale není určený pro denní svícení, ale jako parkovačky ne? Takže asi moc silně svítit nebudou že? Máš tam fotku jak svítí večer, nemohl by jsi přidat i nějakou za denního světla?

Xenon led světla

zde jsou i na xenony, ja to kupoval u stejné firmy, a jenom se vymění kus za kus. a jsou jak černé, tak i stříbrné - ja původně taky koukal po černých, ale nakonec jsem vzal tyto stříbrné, podle mne k bílek sedí líp. přes den jezdím jenom s pruhem a zatím nikdo nic neřekl, uvidíme časem jestli někdo z cajtů bude mít kecy.

Výrobce:SONAR, JUNYAN

musíš si ale sehnat motorky nastavení sklonu světla, ty tam nejsou a musí se doplnit.

jinak svíti super, za dne musím udělat video, fotku to neudělá - není vidět svícení - video doplním co nejdříve.

doufám, že ti to pomůže vylepšit tvou káru

Odkaz ke komentáři

Díky za odpovědi, takže xenonové výbojky již světla obsahují? A ty motorky nastavení sklonu světla se dají vzít z těch originálních xenonů nebo ne? A ty máš xenony nebo obyč světla? Na to video jsem zvědavý. Já mám právě obavy z toho jak svítí ten pruh, protože je určený jako parkovací světlo a ne jako denní svícení. A co se týče těch výrobců, tak všude jsem našel jenom Dectane a J.Tec., ale tohoto výrobce ne, ona ta světla vypadají na fotkách všechna stejná, ale chtělo by je to vidět v reálu.

Upraveno uživatelem boukic
Odkaz ke komentáři

Díky za odpovědi, takže xenonové výbojky již světla obsahují? A ty motorky nastavení sklonu světla se dají vzít z těch originálních xenonů nebo ne? A ty máš xenony nebo obyč světla? Na to video jsem zvědavý. Já mám právě obavy z toho jak svítí ten pruh, protože je určený jako parkovací světlo a ne jako denní svícení. A co se týče těch výrobců, tak všude jsem našel jenom Dectane a J.Tec., ale tohoto výrobce ne, ona ta světla vypadají na fotkách všechna stejná, ale chtělo by je to vidět v reálu.

ja mám žárovky, motorky jsem radši sehnal na netu, myslím kolem 250-300 za kus, jdou totiž blbě vyndat, a u mne bylo taky dobrý to, že jsem kousek od Plzně a tak jsem si ty světla mohl kouknout na prodejně, jinak vypadaj super, sedí místo orig., jenom se vymění, žádna těžká montáž to není, sedí i kabeláž

Odkaz ke komentáři

A kde se ty motorky dají sehnat, abych se přiznal, tak ani nevím jak to vypadá a ani kam to patří a jak se to instaluje, zvládnu to sám? Jinak na to video se moc těším.

Ještě jsem viděl na netu video na www.dectane.de, jak tyhle světla dávají na OII a na tom videu to skoro vůbec nesvítilo, kdyžtak na to koukni pro porovnání.

Upraveno uživatelem boukic
Odkaz ke komentáři

motorky jsem sehnal na inzarát, prošel jsem net a našel kdo prodává díly na OII. a sehnal si je, jeden za asi 250-300 Kč, nové jsem nenašel.

ve světlech pak vidíš kam patří, připadně nejaký mechanik poradí.

světla se mění jednoduše, musíš povolit umělou matku ze zadu - u motoru, a pak vytáhneš táhlo z boku co drží světla, pak je prostě vysuneš dopředu a odpojíš kabely, obráceně je zase nasadíš - jako u výměny žárovky.

skusím někde najít schémata - našel jsem jenom manuály, tam to je taky

A5_Octavia_UsersManual.pdf

A5_Octavia_BriefInstructions.pdf

světla.pdf

Odkaz ke komentáři

Jak vyndat světla vím, jenom jsem nevěděl, kde jsou ty motorky naklápění. Koukal jsi na to video, jak jsem ti sem dal ten odkaz?

nejak jsem se k tomu nedostal, nemecky neumím

k motorkům se pak dostaneš zezadu, musíš tam sundat ten průsvitnej kryt co je na světle a pak to tam je i vidět, škoda, foto z tohoto nemám, ale zítra kouknbu na origoš, co mám odložený a nafotím, aby to bylo vidět, na těch nových to je stejné

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...