Přejít na obsah

vaca combi

Doporučené příspěvky

Představuji vám moji octavii combi

MOTOR: 1.9 TDI 81KW

Výbava: 4x el. okna. klimatronik, el. střešní okno, vyhřívání před. sedadel, tempomat, a nechutný budíky už snad 5x opravované :palec:

Rok: 1999

Provedené úpravy: Přední nárazník RS

Přední světla

šedý inetriér vyměněn za černou eleganci

letní kola 18" MAM, pneu 225/40/18 pirelli

Pření repro

odhlučnění předních dveří

Výměna přeních kotoučů- ATE POWER

Plánované úpravy: Výměna trysek

Nějaké to foto:

post-1203-1251971737_thumb.jpg post-1203-1251972885_thumb.jpg post-1203-1251971808_thumb.jpg post-1203-1251972793_thumb.jpg

post-1203-1251972417_thumb.jpg post-1203-1251972464_thumb.jpg post-1203-1251974189_thumb.jpg

Předělání vnitřku:

post-1203-1251971897_thumb.jpg post-1203-1251971909_thumb.jpg post-1203-1251971924_thumb.jpg post-1203-1251971943_thumb.jpg post-1203-1251971962_thumb.jpg

Ohlučnění předních dveří:

post-1203-1251972127_thumb.jpg post-1203-1251972157_thumb.jpg post-1203-1251972170_thumb.jpg post-1203-1251972188_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

mám HP sporting (stavítko závitem až -40 mm)

a pružiny weitec -50, přední ještě zkráceny o závit, čili přední -55 cca a zadní -50

stavítkem jsem vepředu - 25 asi

celkově tedy -80/-50

jezdím všude, za rok 25 tkm v kombinaci s 8,5x17ET30

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

pěknej kombálek :( a co se týká toho snížení záleží jak moc auto využíváš jestli denně a najezdíš ročně něco kolem 30tis. tak je lepší moc nesnižovat on je pěkný podvozek snížený o 8cm ,ale vše ostatní dost trpí a také záleží kolik do toho chceš investovat kvalitnější stavitelný podvozek se dá pořídit kolem 21tis kč (HP sporting,HR,KW) zkus zatím dát pružiny -35cm můžeš nechat seriové tlumiče a uvidíš auto budo o dost jiné , ale zase to chce kvalitní výrobek (eibach,kw ,hr ) no uvidíš sám co ti bude vyhovovat :(

Odkaz ke komentáři
http://www.vasestavebniny.cz/krocejove-izo...elon-role-.314/

mrkni na tuhle stránku. napiš tam do vyhledavače mirelon a m2 stojí asi 10kč chemoprénem to přilepíš a hotovo. lepší je koupit silnější.

no já myslel ten podvozek HP Sporting :( chci porovnat cenovku s HR stavitelnym podvozkem 3 - 7 cm

Mirelonu pod plovoučku mi doma zbylo taky dost, ale myslim že nebude potřeba do auta :(

Tomáši a kde jezdiš ? vjels s tím -8 předek někdy na cestu z kostek nebo na takove ty sračky příčné práhy ?

Jestli jo, tak jak se takové věci vybíraji?

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

HP sporting http://www.hpsporting.cz/

dolní maršovice u jablonce nad nisou

jezdím s tím naprosto všude, tzn i na kostkách a prdelní cesty.

letos se u nás na vsi dělá kanalizace a ten tankodrom co tam vytvořili dávám taky, sice je to hodinářská práce to projet, ale dá se.

Příčný prahy, retardéry, bez problému.

Jen jedno místo řeším couváním a to výjezd na 6 cm vysokej obrubník u přítelkyně babičky. Stačí zacouvat a jsem v klidu.

Jezdím i ve 4 lidech i naloženej kuframa a odvoz lidí na letiště s cestou skrz prahu (Milada, Korunovační) bez problému.

omlouvám se za spam fotkou zé soboty

post-139-1252248041_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
za 1O měsíců jsem najel 23 tkm s -80 na předku, všude a každej den

spousta jinejch zde najezdí ještě víc a jsou blíž k zemi.

Zajímalo by mě co trpí?

Tome, neviim jestli je to mozne, ale -80 je dost brutal.. nenii treba benziin vyssi oproti dieselum?

Ja mam predek -50 a usoudil jsem z fotek, ze jsem mozna tak max. o 10 mm vyse..

ale neviiim, ve skutecnosti jsem tvoje auto jeste nevidel..

Odkaz ke komentáři

no jako -80 je maso , ja mam vmaxxa a kdyz ho vymotam na konec tak nikam fakt nedojedu vana bude lezet na zemi .... sem to mel smotany aso i 3/4 celkoveho zavitu takze by jsem mohl jeste cca o 2cm a bylo to maso , plech pod motorem byl cca 3,5cm na zemi a vsude sem skrtal...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...