vaca0202 Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Představuji vám moji octavii combi MOTOR: 1.9 TDI 81KW Výbava: 4x el. okna. klimatronik, el. střešní okno, vyhřívání před. sedadel, tempomat, a nechutný budíky už snad 5x opravované Rok: 1999 Provedené úpravy: Přední nárazník RS Přední světla šedý inetriér vyměněn za černou eleganci letní kola 18" MAM, pneu 225/40/18 pirelli Pření repro odhlučnění předních dveří Výměna přeních kotoučů- ATE POWER Plánované úpravy: Výměna trysek Nějaké to foto: Předělání vnitřku: Ohlučnění předních dveří: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Pekna Skoda. Kola jsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 LUXUS :D :D a ty kola jsou nádherný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Pekne auticko, me se moc libi tadle kombinace :)mozna bych polepil sloupky cernou folii .)aby byl efekt dokonaly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaca0202 Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Dík za nápad popřemýšlim o tom.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 snížit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 co facelift zadní nárazník? na ten se opomělo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Peknej kombajnek ;) Lepsi jak s 15 tkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Ta je macatá! ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Když se dívám co vše jsi předělával ;) tak si vzpomenu co vše jsem už předělal za tu dobu co ji mám .Máš ji pěknou ,ale ještě tě čeká hodně práce :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 AHOJ ....TAK AUTÍČKO MÁŠ PĚKNÉ A KOLA ;) :P A CO TO VYTLUMENÍ DVEŘÍ MIRELONEM.....JAK TO HRAJE ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 jako série 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Auto pěkné, kola luxus, ale ten mirelon fak NÉÉÉÉÉÉÉ ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 ten mirelon muzu jenom doporucit delali sme to spolu a je to rezdil nepoznatelny jak to hralo predtim a potom co sme to tam dali. ale musi se dat na volna mista 2 az 3 vrstvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaca0202 Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 co facelift zadní nárazník? na ten se opomělo? No, na zadní nárazník ještě nejsou penízky ale samosebou ho tam chci také dát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaca0202 Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 snížit snížit bych to taky chtěl ale nevim kolik.. snad 50mm na předek a na zadek 40mm. Dá někdo radu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaca0202 Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 AHOJ ....TAK AUTÍČKO MÁŠ PĚKNÉ A KOLA ;) :P A CO TO VYTLUMENÍ DVEŘÍ MIRELONEM.....JAK TO HRAJE ? Hele, fakt to hraje pekně.. krásný basy atd. Zbytečné kupovat něco drahého a efekt bude stejný.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 na snížení doporučuji HP sporting 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaca0202 Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 na snížení doporučuji HP sporting a kolik dolu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 mám HP sporting (stavítko závitem až -40 mm) a pružiny weitec -50, přední ještě zkráceny o závit, čili přední -55 cca a zadní -50 stavítkem jsem vepředu - 25 asi celkově tedy -80/-50 jezdím všude, za rok 25 tkm v kombinaci s 8,5x17ET30 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 A kde se shání ? a za kolik ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaca0202 Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 A kde se shání ? a za kolik ? http://www.vasestavebniny.cz/krocejove-izo...elon-role-.314/ mrkni na tuhle stránku. napiš tam do vyhledavače mirelon a m2 stojí asi 10kč chemoprénem to přilepíš a hotovo. lepší je koupit silnější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 řekni někomu kdo dělal plovoučku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 pěknej kombálek :( a co se týká toho snížení záleží jak moc auto využíváš jestli denně a najezdíš ročně něco kolem 30tis. tak je lepší moc nesnižovat on je pěkný podvozek snížený o 8cm ,ale vše ostatní dost trpí a také záleží kolik do toho chceš investovat kvalitnější stavitelný podvozek se dá pořídit kolem 21tis kč (HP sporting,HR,KW) zkus zatím dát pružiny -35cm můžeš nechat seriové tlumiče a uvidíš auto budo o dost jiné , ale zase to chce kvalitní výrobek (eibach,kw ,hr ) no uvidíš sám co ti bude vyhovovat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 ???? za 1O měsíců jsem najel 23 tkm s -80 na předku, všude a každej den spousta jinejch zde najezdí ještě víc a jsou blíž k zemi. Zajímalo by mě co trpí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 4, 2009 Sdílet Odesláno Září 4, 2009 (upraveno) http://www.vasestavebniny.cz/krocejove-izo...elon-role-.314/ mrkni na tuhle stránku. napiš tam do vyhledavače mirelon a m2 stojí asi 10kč chemoprénem to přilepíš a hotovo. lepší je koupit silnější. no já myslel ten podvozek HP Sporting :( chci porovnat cenovku s HR stavitelnym podvozkem 3 - 7 cm Mirelonu pod plovoučku mi doma zbylo taky dost, ale myslim že nebude potřeba do auta :( Tomáši a kde jezdiš ? vjels s tím -8 předek někdy na cestu z kostek nebo na takove ty sračky příčné práhy ? Jestli jo, tak jak se takové věci vybíraji? Upraveno Září 4, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 HP sporting http://www.hpsporting.cz/ dolní maršovice u jablonce nad nisou jezdím s tím naprosto všude, tzn i na kostkách a prdelní cesty. letos se u nás na vsi dělá kanalizace a ten tankodrom co tam vytvořili dávám taky, sice je to hodinářská práce to projet, ale dá se. Příčný prahy, retardéry, bez problému. Jen jedno místo řeším couváním a to výjezd na 6 cm vysokej obrubník u přítelkyně babičky. Stačí zacouvat a jsem v klidu. Jezdím i ve 4 lidech i naloženej kuframa a odvoz lidí na letiště s cestou skrz prahu (Milada, Korunovační) bez problému. omlouvám se za spam fotkou zé soboty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 Mooc pěkná, nemáš podložky pod těma kolama?díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 za 1O měsíců jsem najel 23 tkm s -80 na předku, všude a každej denspousta jinejch zde najezdí ještě víc a jsou blíž k zemi. Zajímalo by mě co trpí? Tome, neviim jestli je to mozne, ale -80 je dost brutal.. nenii treba benziin vyssi oproti dieselum? Ja mam predek -50 a usoudil jsem z fotek, ze jsem mozna tak max. o 10 mm vyse.. ale neviiim, ve skutecnosti jsem tvoje auto jeste nevidel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Únor 3, 2010 Sdílet Odesláno Únor 3, 2010 no jako -80 je maso , ja mam vmaxxa a kdyz ho vymotam na konec tak nikam fakt nedojedu vana bude lezet na zemi .... sem to mel smotany aso i 3/4 celkoveho zavitu takze by jsem mohl jeste cca o 2cm a bylo to maso , plech pod motorem byl cca 3,5cm na zemi a vsude sem skrtal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.