Přejít na obsah

Kennyho tédéíčko

Doporučené příspěvky

byl jsem se mrknout dneska na autí a zůstal jsem tam stát jak opařenej ... vytrženej motor z levýho silentbloku a přeštípaný kabely na ESP :blink::smich: sem myslel,že v tu chvíly padnu do kolen

ale chlapy to zvládnou opravit ... jen jde o to kolik to bude stát :smich: díly jsou sehnaný,jen to srovnat a může se montovat ... pak se dodělá ta elektrika a brmbrmmm

Odkaz ke komentáři
byl jsem se mrknout dneska na autí a zůstal jsem tam stát jak opařenej ... vytrženej motor z levýho silentbloku a přeštípaný kabely na ESP :D :) sem myslel,že v tu chvíly padnu do kolen

ale chlapy to zvládnou opravit ... jen jde o to kolik to bude stát ;) díly jsou sehnaný,jen to srovnat a může se montovat ... pak se dodělá ta elektrika a brmbrmmm

to bude ok :) naše Hanka už má taky Fáro :lol: a ten zadní RS nárazník uz máš?

Odkaz ke komentáři

ještě ne ... sem si chtěl odvést ty 5 dveře,a oni je ještě nesundali,tak musim počkat.Hele poptej se mi na kola,jestli někdo nechce ty moje 16" a budu tam mít na prodej i z FRS ... chci si koupit kentaury 17"

jo jinak všechno nejlepší k narozkám ty stará páko :)

Odkaz ke komentáři
ještě ne ... sem si chtěl odvést ty 5 dveře,a oni je ještě nesundali,tak musim počkat.Hele poptej se mi na kola,jestli někdo nechce ty moje 16" a budu tam mít na prodej i z FRS ... chci si koupit kentaury 17"

jo jinak všechno nejlepší k narozkám ty stará páko :)

poptám se :) diky :lol: :D

Odkaz ke komentáři

včera proběhla na octě očista ;) auto netáhlo tak jak mělo každou chvili padalo do nouzáku, :D usoudil že bude nefunkční regulace turba :D rovnou jsem vyřadil egr ventil záslepkou na turbu a vyměnil podtlakové hadičky :palec: :D a k...a stejně padá do nouzáku :D :angry:

post-412-1270898437_thumb.jpg

post-412-1270898490_thumb.jpg

post-412-1270898553_thumb.jpg

post-412-1270898593_thumb.jpg

post-412-1270899021_thumb.jpg

post-412-1270899054_thumb.jpg

post-412-1270899086_thumb.jpg

post-412-1270899120_thumb.jpg

post-412-1270899154_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kenny
Odkaz ke komentáři
Kenny ty jsi se do toho pustil pěkně od podlahy.Tak co tomu ještě je že ti to padá do nouzáku není přidřená baňka regulace?

ta právě fungovala :D dneska ještě zkusím čidlo intercooleru,jednou píše diagnostika malej tlak a podruhý zase velkej tak teda nevím :D ale porozebrání Turba je je po 200 000 km v pohodě bez vůle akorát ta regulace nefungovala ani kousek totál zatuhlá, po vyčištění a promazáni je turbo jako nové ;) :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...